Netflix Daily

Netflix Daily: Stemmen op The Circle, Stranger Things naar Rusland?

Stranger Things verhuist voor zijn vierde seizoen mogelijk naar Rusland. Daarnaast kun je stemmen op jouw favoriete deelnemer uit The Circle. Ook werkt Netflix aan een nieuwe datingshow genaamd Love Is Blind.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Stem op jouw favoriete deelnemer uit The Circle

The Circle is de nieuwste realityserie van Netflix. Hierin zien we verschillende deelnemers die met anderen communiceren door middel van een chat. Ondertussen zien de kandidaten foto’s van elkaar. De grote vraag is alleen: matchen die foto’s wel met de persoon achter het scherm? Kijkers kunnen nu bepalen wie hun favoriete deelnemer is. De winnaar neemt 10.000 Amerikaanse dollar mee naar huis. Wil je jouw stem uitbrengen? Dat kan via TheCircleVote.com.

Stranger Things verhuist mogelijk naar Rusland

Het ziet ernaar uit Stranger Things voor het vierde seizoen verhuist naar Rusland. De eerste seizoenen speelden zich af in Hawkins, maar duidelijk is al dat we in het vierde seizoen niet terugkeren in Hawkins. Volgens de doorgaans goed ingelichte Charles Murphy hebben er al opnames plaatsgevonden in Litouwen en wordt later nog verhuisd naar Rusland. Dat is niet helemaal verrassend, want in de laatste minuten van seizoen 3 zagen we dat er een Amerikaan werd vastgehouden in Rusland.

Nieuwe datingshow onderweg naar Netflix

Netflix werkt aan een nieuwe datingshow. Het gaat om Love Is Blind dat gepresenteerd gaat worden door Nick Lachey en Vanessa Minnillo. De twee zijn in het echt getrouwd en gaan nu anderen helpen aan de ware liefde. In Love Is Blind zien liefdeskoppels elkaar pas als ze al verloofd zijn. Daarvoor krijgen ze wel al de kans om een band op te bouwen.

7 Brandende vragen voor You seizoen 3

In het tweede seizoen van You zaten heel wat plottwists verwerkt. Wie dacht het hele verhaal te kennen, kwam keer op keer bedrogen uit. Niet alleen achter Joe, maar ook achter de glimlach van Love schuilt een duister karakter. Nu het tweede seizoen van de reeks is afgesloten, zijn er nog voldoende vragen over voor een vervolg. Gelukkig heeft Penn Badgley, hoofdrolspeler Joe Goldberg uit You, al verklapt dat we zeer waarschijnlijk nog een vervolg mogen verwachten. Wij gingen aan de slag met zeven brandende vragen.

Lees alles over You

Chilling Adventures of Sabrina deel 3: Straight to Hell

Het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina komt over twee weken op Netflix. Tijd dus voor de voorpret, waarin Sabrina weet uit te pakken met een heuse videoclip. En dat Straight to Hell! Want de half heks, half mens is nog lang niet klaar met haar strijd in de twee werelden.

Lees alles over Sabrina

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Kingdom (3 seizoenen) Actie 2015 8.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?