Netflix Daily

Netflix Daily: Pakistaanse acteur in nieuw seizoen The Crown, Enola Holmes 2 aangekondigd met eerste clue

De cast van The Crown lijkt versterkt te worden met een Pakistaanse acteur. Hij zou de liefdesinteresse spelen van Prinses Diana. Ondertussen is ook het tweede deel van Enola Holmes in aantocht op Netflix. De eerste clue zou daar alvast in verwerkt zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Pakistaanse acteur in nieuw seizoen The Crown’

De cast van The Crown wordt mogelijk versterkt met een Pakistaanse acteur. Het is Deadline dat naar buiten brengt dat Humayun Saeed een rol te pakken heeft in de serie. Hij zou de rol van Dr. Hasnat Ahmad Khan vertolken, een Brits-Pakistaanse hart en long chirurg die een romantische relatie had met Diana van 1995 tot 1997. Het gerucht is nog niet bevestigd door Netflix.

Enola Holmes 2 aangekondigd met eerste clue

Enola Holmes 2 is in aantocht op Netflix. De opnames zijn officieel afgerond. Met onderstaande video wordt alvast de eerste clue gedeeld voor Enola’s grote nieuwe avontuur. Hieronder bekijk je alvast de eerste video waarmee de opnames zijn afgerond.

Borgen seizoen 4 staat voor dit voorjaar gepland op Netflix

De revival van Borgen is aanstaande. Een jaar geleden werd de Deense serie nieuw leven ingeblazen en vervolgens verschenen de eerste drie seizoenen wereldwijd op Netflix. Nu is het kersverse vierde seizoen van de politieke dramaserie aanstaande.

Lees alles over Borgen

Undercover seizoen 4: Alles wat we al weten

Undercover seizoen 4 is iets waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Het heftige derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie bracht Bob en Ferry eerst dicht tot elkaar omdat ze een gezamenlijk doel hadden. Richting de finale werd dat een ander verhaal. Hoe gaat het verhaal verder in Undercover seizoen 4? We hebben alles verzameld wat we al weten.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (3 seizoenen) Crime 2022 8.0 2022-01-09
Single’s Inferno (8 afleveringen) Reality 2021 2022-01-09
Buurman & Buurman: Bakken en Grillen Kinderen 2021 8.2 2022-01-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?