Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe horrorserie Mike Flanagan, dramaserie Dash & Lily aangekondigd

Het tweede seizoen van Sunderland Til I Die komt al razendsnel naar Netflix. Daarnaast is er een nieuwe horrorserie van Mike Flanagan aangekondigd en gaat Fred Savage aan de slag met de romantische dramaserie Dash & Lily.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen Sunderland Til I Die al razendsnel naar Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van Sunderland Til I Die is al bijna voorbij. Alhoewel Netflix zelf nog niets bekend heeft gemaakt over een releasedatum voor seizoen 2, heeft producent Leo Pearlman wel iets verklapte tijdens een openbare lezing aan de Universiteit van Sunderland. Hij sprak over een release in maart. Seizoen 2 telt zes afleveringen.

Nieuwe horrorserie van Mike Flanagan aangekondigd

Mike Flanagan, bekend van onder meer The Haunting of Hill House, werkt voor Netflix aan een gloednieuwe horrorserie. Het gaat om Midnight Mass. We volgen een groep mensen op een eiland waar wonderbaarlijke dingen gebeuren nadat een charismatische, mysterieuze jonge priester verschijnt. De cast bestaat uit onder meer Kate Siegel, Hamish Linklater, Zach Gilford, Annabeth Gish, Michael Trucco, Samantha Sloyan en Henry Thomas.

Fred Savage aan de slag met romantische dramaserie Dash & Lily

Fred Savage gaat voor de nieuwe romantische dramaserie Dash & Lily aan de slag als regisseur. We kennen Savage al als acteur van onder meer The Princess Bride en The Wonder Years, maar nu gaat hij een stap verder. Gebaseerd op het boek van Rachel Cohn en David Levithan kunnen we binnenkort aan de slag met Dash & Lily.

Automatische previews nu uit te schakelen op Netflix

Wanneer je door Netflix scrollt worden previews vaak automatisch afgespeeld. Een irritante functie zo vinden sommige gebruikers. Daar heeft Netflix nu iets op gevonden, want je kunt zelf bepalen of je dit wilt of niet.

Lees alles over de automatische previews

Verrassende rentree in Lucifer seizoen 5: Eve

Het slotseizoen van Lucifer zal niet ongemerkt voorbij zijn en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald. Zo blijkt er namelijk ook een verrassende rentree zijn. De showrunners laten weten dat Eve opnieuw te zien zal zijn.

Lees alles Lucifer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

T-34 Actie 2019 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?