Netflix Daily

Netflix Daily: Outlander seizoen 6 onderweg en grote doorbraak Little Gregory-zaak

De opnames van het zesde seizoen van Outlander zijn van start gegaan. Daarmee komt de release van het nieuwste seizoen opnieuw een stap dichterbij. Ondertussen is er een grote doorbraak in de Little Gregory-zaak, waar Netflix recent een serie over uitbracht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Grote ontwikkeling in zaak Little Gregory: DNA onderzoek

Het aangrijpende verhaal over Gregory Villemin heeft een grote wending gekregen. De 36 jaar oude zaak is namelijk weer geopend. Een Franse rechtbank heeft besloten om nieuw DNA-materiaal te gaan onderzoeken. In oktober 1984 werd het lichaam van de vier jaar oude Gregory gevonden. Wat volgde was een bizarre zaak, waar Netflix recent de serie Who Killed Little Gregory over uitbracht. De rechtbank van Dijon heeft nu het verzoek van de familie Villemin gehonoreerd om een DNA-onderzoek te starten. Op bewijsmateriaal is namelijk DNA gevonden. Eén van de onderzoekslijnen is dat familieleden bij de zaak zijn betrokken. Dit kan nu worden bewezen of juist uitgesloten. Wordt dus vervolgd.

Opnames Outlander seizoen 6 van start in Schotland

Goed nieuws voor de fans van Outlander. De opnames van het zesde seizoen van de serie zijn eindelijk van start gegaan. Te midden in een sneeuwstorm in Schotland zijn de makers aan de start gegaan met de eerste opnames voor seizoen 6. Dat werd duidelijk door middel van onderstaande post. Een releasedatum voor seizoen 6 is overigens nog niet bekend. Al wordt de serie niet eerder dan ergens in 2022 in Amerika verwacht. Seizoen 5 wordt volgende week op Netflix verwacht.

Verwijderalarm: 23 titels op de lijst; Fast & Furious-films alsnog verlengd

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit 23 films en series. Tegelijkertijd is er ook goed nieuws, want een grote filmreeks is alsnog verlengd én voorlopig dus nog te zien op Netflix. Eerder deze week zouden nagenoeg alle films van de Fast & Furious-reeks worden verwijderd. Dit gebeurde ook zeer kortstondig, waarna alle films toch weer zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over het Verwijderalarm

Slotseizoen Better Call Saul laat veel langer op zich wachten

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul zal dit jaar niet meer verschijnen. Dat was oorspronkelijk wel de planning, want het is alweer een jaar geleden dat het vijfde seizoen van start ging. De opnames zijn echter volledig stil komen te liggen.

Lees alles over Better Call Saul

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (1 seizoen + S02E03) Sci-Fi 2021 6.5 2021-02-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?