Netflix Daily

Netflix Daily: Bob Odenkirk over hartaanval en problemen BCS, intense trailer voor actiethriller

Bob Odenkirk werd recent getroffen door een hartaanval. Nu vertelt hij wat er precies gebeurd is en wat de gevolgen zijn voor de opnames van Better Call Saul. Ondertussen is er ook een intense trailer verschenen van de nieuwe actiethriller Sans répit.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bob Odenkirk bespreekt hartaanval en problemen rond Better Call Saul

Bob Odenkirk werd recent getroffen door een hartaanval. In een uitgebreid interview met Variety sprak hij erover. “Ik wist sinds 2018 dat ik problemen bij mijn hart had. Ik ging naar twee hartdoktoren in Cedars-Sinai en ik heb kleurstof en een MRI gehad en al die dingen. En de dokters waren het niet eens”, vertelde de acteur. De ene vond dat Odenkirk moest stoppen met medicijnen en de ander niet.

Ook vertelt hij over het moment: “We waren een scene aan het opnemen. We waren al de hele dag bezig en gelukkig ging ik niet terug naar mijn trailer. Ik ging een spel spelen en op mijn trainingsfiets zitten en ik ging gewoon neer. Rhea zei dat ik meteen blauwgrijs begon te worden.” Al snel kwam er een defibrillator bij om Odenkirk te helpen. Ondertussen is Odenkirk weer terug bij de opnames van Better Call Saul. De opnames zijn inmiddels een flinke uitdaging.

Intense trailer voor actiethriller

De Franse actiethriller Sans répit alias Restless is onderweg naar Netflix. De Franse film draait om een corrupte agent die er alles aan heeft gedaan om een ongeluk te verdoezelen. Dan loopt het leven van de agent uit de hand wanneer hij bedreigingen begint te ontvangen van een mysterieuze getuige. De film komt op 25 februari naar Netflix.

Undercover een maand later: Doodstil over seizoen 4; Ferry wil graag door

Het is alweer een maand geleden dat de finale van Undercover seizoen 3 verscheen op Netflix. Sindsdien is het doodstil rondom de zeer populaire serie. Komt er een vierde seizoen? Dat is dus nog altijd de grote vraag, die in handen ligt van zowel de makers, de Belgische uitzendgemachtigde als Netflix. Frank Lammers heeft ondertussen wel iets van zich laten horen.

Lees alles over Undercover

Netflix onthult bizar groot filmaanbod voor 2022 met Knives Out en Enola Holmes

Het filmaanbod wordt steeds uitgebreider op Netflix en ook in 2022 kun je heel veel krakers verwachten. Een aantal daarvan waren al bekend, maar nu is er nog veel meer vrijgegeven door de streamingdienst. En zowat iedere grote naam uit Hollywood zal dit jaar wel met een film verschijnen op Netflix.

Lees alles over het filmaanbod

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Catching Killers (2 seizoenen) Docu 2022 5.8 2022-02-09
Disenchantment (4 seizoenen) Komedie 2022 7.2 2022-02-09
Das Privileg: Die Auserwählten Horror 2022 2022-02-09
Ideias à Venda (1 seizoen) Reality 2022 2022-02-09
Only Jokes Allowed (1 seizoen) Stand-up 2022 2022-02-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?