Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix volgt onschuldige gevangenen en trailer Uncorked verschenen

Netflix heeft de documentaireserie The Innocence Files aangekondigd waarin we onschuldige gevangenen volgen. Daarnaast is de trailer gelanceerd van de dramatische film Uncorked.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt docuserie over onschuldige gevangenen

Netflix heeft de docuserie The Innocence Files besteld. Daarin volgen we persoonlijke verhalen achter acht zaken waarbij de verkeerde verdachte heeft vastgezeten. Het Innocence Project en verschillende organisaties hebben er hard aan gewerkt om hun onschuld te bewijzen. In totaal zijn er negen afleveringen die op 15 april in één keer op Netflix verschijnen. We volgen de verhalen van Chester Hollman III, Kenneth Wyniemko, Alfred Dewayne Brown, Thomas Haynesworth, Franky Carrillo, Levon Brooks, Kennedy Brewer en Keith Harward.

Trailer nieuwe dramatische film Uncorked gelanceerd

Netflix heeft de trailer gelanceerd van een nieuwe dramatische film. Het gaat om Uncorked waarin de hoofdrol is voor Mamoudou Athie die Elijah speelt. Hij wil een meester-sommelier worden, maar moet ondertussen ook zijn vader tevreden houden. Die ziet hem het liefst in het familierestaurant aan de slag gaan. Het levert een ware tweestrijd op. De film verschijnt op 27 maart op Netflix.

Unorthodox gebaseerd op waargebeurd verhaal Deborah Feldman

Unorthodox belooft in maart een bijzondere serie te worden op Netflix. In navolging van onder meer Unbelievable is er opnieuw een waargebeurd verhaal in een serie gegoten door de streamingdienst. Ditmaal het verhaal van Deborah Feldman, het verschijnt op 26 maart op Netflix

Lees alles over Unorthodox

Kogel door de kerk? Tom Ellis tekent contract voor Lucifer 6

Het lijkt nu echt een kwestie van tijd voor Netflix bekend zal maken dat er alsnog een zesde seizoen van Lucifer zal verschijnen. Tom Ellis heeft het laatste puzzelstukje gelegd door een nieuw contract te tekenen, zo meldt TVLine. Ellis vertolkt de hoofdrol in Lucifer en was daarmee een cruciale factor.

Lees alles over Lucifer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sitara: Let Girls Dream Familie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?