Netflix Daily

Netflix Daily: Paniekaanval tijdens Riverdale-opnames, nieuw castlid Russian Doll seizoen 2

Riverdale-ster Camila Mendes heeft te maken gekregen met paniekaanvallen tijdens de opnames van het vijfde seizoen van Riverdale. Ze sprak er openhartig over in een interview. Netflix heeft een nieuw castlid voor Russian Doll seizoen 2 bekendgemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale-ster Camila Mendes had paniekaanvallen tijdens opnames

Camila Mendes heeft te maken gekregen met paniekaanvallen tijdens de opnames van Riverdale seizoen 5. “Toen we begonnen met de opnames van seizoen 5, begon ik met het hebben van paniekaanvallen. Dat was vreemd voor mij. Ik denk dat het kwam omdat ik in Vancouver was en dat de grenzen waren gesloten. Niemand kon ons bezoeken. Je begint thuis en je leven te missen en je hebt geen vrienden of community bij je”, gaf Mendes aan tegenover Metro.

Om van haar aanvallen af te komen, besloot Camila ook en tijdje afstand te nemen van technologie. “Dat deed ik voor de pandemie nooit, maar nu houd ik ervan omdat af en toe voor mezelf te doen.”

Nieuw castlid voor Russian Doll seizoen 2

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van Russian Doll. De serie, afkomstig van Natasha Lyonne, mag Annie Murphy toevoegen aan de cast. De actrice is vooral bekend van Schitt’s Creek, maar mag zich nu opmaken voor een rol in Russian Doll. Wie ze precies gaat spelen, is nog onduidelijk.

Héél veel Daniëlle én Ferry in Undercover seizoen 3

Frank Lammers, inmiddels beter bekend als Ferry Bouman, heeft een leuk nieuwtje in aanloop naar Undercover seizoen 3. De film Ferry is opgenomen waar we volop het levensverhaal van Ferry én Daniëlle gaan leren kennen. Maar ook Undercover 3 gaat het koppel ‘herintroduceren’.

Lees alles over Undercover

Trailers romcom Just Say Yes en docu Snelle: Zonder Jas naar Buiten

Netflix heeft de trailers vrijgegeven van zowel Just Say Yes, de romantische komediefilm met Yolanthe Cabau in de hoofdrol, en de documentaire over Snelle. De eerste titel wordt op 2 april gelanceerd, terwijl de tweede titel op 16 april naar Netflix komt.

Lees alles over beide titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sterrenstraal (3 seizoenen) Kinderen 2020 2021-03-09
Das Hausboot (1 seizoen) Docu 2021 2021-03-09
On The Basis of Sex Bio 2018 7.1 2021-03-09
De Club van Lelijke Kinderen Familie 2019 6.7 2021-03-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?