Netflix Daily

Netflix Daily: Queer Eye-fans met groot hart, Riverdale-duo lanceert schoenen-collectie

Queer Eye-fans zijn een campagne gestart om één van de deelnemers terug naar school te krijgen. Daarnaast hebben Veronica en Betty uit Riverdale hun eigen schoenen gelanceerd en heeft Netflix een deal gesloten met Kenny Ortega.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fans Queer Eye starten succesvolle fundraise-campagne op

In het derde seizoen hebben we gezien hoe de heren van Queer Eye een make-over hebben gegeven aan Jess Guilbeaux. Toen het seizoen op Netflix verscheen waren fans het snel met elkaar eens: Jess moet terug naar school. Ze startten dan ook een GoFundMe campagne op die inmiddels zijn doel van 100.000 Amerikaanse dollar bijna bereikt heeft.

Riverdale-duo heeft eigen schoenen-lijn

Lili Reinhart (Betty) en Camila Mendes (Veronica) uit Riverdale zijn in samenwerking met Keds aan de slag gegaan met hun eigen sneakers. Op de schoenen prijkt hun personage in comic-stijl. De prijs van de schoenen ligt tussen de 59,95 en 74,95 Amerikaanse dollar.

Lees alles over de schoenen van Betty en Veronica

Netflix sluit deal met Ortega

Netflix heeft een deal gesloten met Kenny Ortega voor een meerjarig contract bij de dienst. Zijn eerste twee projecten zijn al bekend. Om te beginnen werkt hij aan Auntie Claus, een musical gebaseerd op de populaire boekenreeks. Daarnaast werkt hij aan Julie and the Phantoms, een muzikale komedieserie gebaseerd op een Braziliaanse tv-serie.

Tales of the City in juni op Netflix

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd. Het gaat om Tales of the City, gebaseerd op de boeken van Armistead Maupin. De tien afleveringen van het eerste seizoen worden op 7 juni toegevoegd aan het aanbod en rollen zijn er voor onder meer Laura Linney (Ozark), Ellen Page en Charlie Barnett (The Umbrella Academy, You en Russian Doll).

Lees alles over Tales of the City

Verwijderalarm: Vier series op lijst vol kinderseries

De rust is weer wedergekeerd in het verwijderalarm. Waar vorige week nog heel wat titels verdwenen, gaat het er deze week een stuk rustiger aan toe. De lijst is voornamelijk gevuld met kinderfilms.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E17) Drama 2018 6.5
The Dictator Komedie 2012 6.4
Trolls: Door Met De Beat (6 seizoenen) Kinderen 2019 5.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?