Netflix Daily

Netflix Daily: Table read Grace and Frankie, nieuwe datingshow

Via YouTube is de table read van de eerste aflevering van het slotseizoen van Grace and Frankie live te volgen geweest. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe datingshow aangekondigd met Too Hot To Handle.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Table read Grace and Frankie terugkijken

De uitbraak van het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor de nodige series van Netflix. Onder meer de opnames van Grace and Frankie liggen stil. Om de cast toch bij elkaar te brengen, zijn de makers en cast bij elkaar gekomen voor een live YouTube-video. Daarin hebben ze de table read gedaan van de eerste aflevering van het slotseizoen gedaan. Hieronder bekijk je de table read terug.

Netflix kondigt nieuwe datingshow aan

Netflix heeft de lancering van een nieuwe datingshow bekendgemaakt. Vanaf 17 april kunnen we op Netflix aan de slag met Too Hot To Handle. In de serie strijden tien deelnemers om 100.000 euro. Dat bedrag neemt echter af wanneer deelnemers fysiek contact met elkaar hebben. Zo mag er zelfs niet geknuffeld of gezoend worden.

After Life seizoen 2 met Ricky Gervais komt in april

Het tweede seizoen van After Life komt in april naar Netflix. De tragikomische serie van Ricky Gervais kende een fabelachtige start, waardoor de verwachtingen voor het tweede seizoen hoog zijn. Op vrijdag 24 april zullen de zes nieuwe afleveringen verschijnen, de trailer is nu gelanceerd.

Lees alles over After Life

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 15

La Casa de Papel staat – in ieder geval in Nederland – op inmiddels eenzame hoogte. De Netflix-serie breekt werkelijk alle records en is, uiteraard mede door de quarantaine, massaal gebingd in het eerste weekend dat het vierde seizoen verscheen. Het kan zomaar dat de Spaanse serie de komende weken de lijst van meest populaire titels blijft aanvoeren.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hi Score Girl (2 seizoenen) Anime 2018
The Circle (Game) Reality 2020
Jason Bourne Actie 2016 6.6
LEGO Jurassic World: Secret Exhibit (1 seizoen) Kinderen 2018 6.2
Tiffany Haddish: She Ready! Stand-up 2017 6.6
Pokémon the Series: Sun and Moon (3 seizoenen) Anime 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?