Netflix Daily

Netflix Daily: First look deal met makers Umbrella Academy, Zelda-serie onderweg?

Netflix heeft een first look deal gesloten met de makers van Umbrella Academy. Daarnaast lijkt er een Zelda-serie over Link onderweg naar Netflix en is de trailer van She’s Gotta Have it seizoen 2 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix tekent first look deal met makers Umbrella Academy

We kunnen de komende tijd nog meer nieuwe titels verwachten van de makers van Umbrella Academy. Netflix heeft een first look deal gesloten met Dark Horse Entertainment, het bedrijf achter de Netflix Original. Daarmee krijgt Netflix eerste keus als de producenten een nieuwe serie of film maken.

Netflix-serie voor The Legend of Zelda toch onderweg?

The Legend of Zelda is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire spellen van Nintendo. Binnenkort lijken we ook aan de slag te mogen met een serie erover op Netflix. Zo is de streamingdienst momenteel op zoek naar een schrijver voor een live-action serie over Link. Het blijft echter afwachten of Netflix echt door zet met de serie. Op ieder moment kan nog bepaald worden dat het project toch niet doorgaat.

Tweede seizoen voor Bad Blood op komst

Het tweede seizoen van Bad Blood wordt op korte termijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het tweede seizoen van Bad Blood telt acht afleveringen en verschijnt op 31 mei. De crimeserie is afkomstig uit Canada en werd daar in de winter al uitgezonden op tv.

Lees meer over Bad Blood

Unbreakable Kimmy Schmidt krijgt interactieve afsluitende film

Goed nieuws voor de fans van Unbreakably Kimmy Schmidt. De serie stopte vorig jaar weliswaar na vier seizoenen, toch is er nu meer bekend over de toekomst van de reeks. Netflix heeft bekendgemaakt dat we in 2020 een afsluitende interactieve film mogen verwachten/

Lees meer over Unbeakable Kimmy Schmidt

Trailer She’s Gotta Have It seizoen 2

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van She’s Gotta Have It naar buiten gebracht. Het tweede seizoen wordt op 24 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is afkomstig van de Academy Award-winnaar Spike Lee.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E21) Drama 2019 7.4
The Flash (4 seizoenen + S05E21) Actie 2019 8.1
Jochem Myjer – Even Geduld Aub! Stand-up 2015
Antar: Son of Shadad Komedie 2017
Lion’s Heart Actie 2013 3.4
Tattah Komedie 2013
Regatta Actie 2015
The Bulbul’s Nest Komedie 2013
Tiny House Nation (S01) Reality 2019 8.0

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van donderdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?