Netflix Daily

Netflix Daily: Bijzondere reclamestunt Netflix voor Ferry, eerste beelden Emily in Paris

Netflix heeft een bijzondere reclamestunt uitgehaald om de nieuwe Netflix film Ferry onder de aandacht te brengen. De film verschijnt op 14 mei en wordt op een bijzondere manier gepromoot. Daarnaast zijn de eerste behind the scenes beelden verschenen van Emily in Paris.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bijzondere reclamestunt rondom nieuwe Netflix-film Ferry

Netflix staat erom bekend om rond grote nieuwe titels op zijn streamingdienst een flinke reclamestunt uit te halen. Dat heeft de streamingdienst ook gedaan met Ferry. De pont over het IJ in Amsterdam maakt momenteel reclame voor Ferry en staat nu dan ook bekend als de Ferry ferry. Netflix heeft voor Amsterdam gekozen omdat de film daar start. Ferry de film verschijnt op 14 mei op Netflix.

Eerste behind the scenes beelden Emily in Paris verschenen

De opnames van het tweede seizoen van Emily in Paris zijn inmiddels in volle gang. Een mooi moment om de eerste behind the scenes beelden te delen. Daarin zien we Lily Collins vlast stralen. Een releasedatum voor seizoen 2 is overigens nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FlixInfoNL (@flixinfonl)

Eerste beelden van Lupin deel 2 zijn vrijgegeven

Deze zomer komen de nieuwe afleveringen van Lupin. De Franse hitserie was in januari een doorslaand succes, al was de paniek erg groot toen na vijf afleveringen bleek dat we achterbleven met een gigantische cliffhanger. Daar zal deze zomer een antwoord op volgen, al is de releasedatum nog niet vrijgegeven door Netflix. Wij zetten stiekem in op 14 juli, de Franse nationale feestdag.

Lees alles over Lupin

Stranger Things geeft nieuwe teaser vrij van seizoen 4

We mogen ons steeds meer gaan opmaken voor Stranger Things seizoen 4. Netflix heeft namelijk een nieuwe teaser vrijgegeven. Vorig jaar zagen we al de eerste beelden van Jim Hopper in de sneeuw. Nu is er een filmpje verschenen dat draait rondom Eleven.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vincenzo (1 seizoen) Drama 2021 8.6 2021-05-09
Super Me Actie 2019 6.0 2021-05-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?