Netflix Daily

Netflix Daily: Dubbele verlenging voor Formula 1: Drive to Survive, releasedatum slotseizoen Control Z

Goed nieuws voor de fans van Formula 1: Drive to Survive. De serie is niet verlengd met één seizoen, maar direct met twee nieuwe seizoenen. Ook is de releasedatum voor het slotseizoen van Control Z bekend geworden. De Mexicaanse serie stopt na drie seizoenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee nieuwe seizoenen van Formula 1: Drive to Survive besteld

Goed nieuws voor de fans van Formula 1: Drive to Survive. Het einde van de serie is namelijk nog niet in zicht. Sterker nog, Netflix heeft zelfs twee nieuwe seizoenen van de reeks besteld. Dat terwijl er de laatste tijd toch wat kritiek kwam op de serie. Zo is onder meer Max Verstappen kritisch. Toch komt er nu dus een vijfde en zesde seizoen. De opnames van seizoen 5 van Formula 1: Drive to Survive vinden momenteel plaats.

Finaleseizoen Control Z in juli naar Netflix

Control Z keert nog één keer terug op Netflix. Het derde seizoen van de Spaanstalige serie verschijnt in juli op Netflix. Op 6 juli is het zover. Daarmee nemen we ook afscheid van de serie, want een vierde seizoen zit er niet in. Voor het derde seizoen wordt een tijdsprong gemaakt van vijftien maanden.

Vampier dramaserie First Kill komt in juni op Netflix

Vampierenalarm! Netflix komt deze zomer met het langverwachte First Kill. Deze vampierenserie stond al enige tijd in de stijgers met Imani Lewis en Sarah Catherine Hook in de hoofdrollen. Vanaf 10 juni is het zover.

Lees alles over First Kill

Never Have I Ever seizoen 3 gaat opnieuw de zomer vullen

Het derde seizoen van Never Have I Ever heeft een releasedatum gekregen. Wederom zal de zomer worden gevuld met deze romantische serie. Recent werd al bekend dat er ook een vierde seizoen wordt gemaakt, al is dat dan wel het slotstuk.

Lees alles over Never Have I Ever

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E13) Drama 2022 7.4 2022-05-09
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War Anime 2022 2022-05-09
Image of Victory Drama 2021 7.5 2022-05-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?