Netflix Daily

Netflix Daily: Huwelijk voor The 100-sterren, hoop voor One Day at a Time

The 100 seizoen 5 uitzendschema

Verrassend nieuws omtrent het privéleven van twee hoofdpersonen uit The 100. Daarnaast maak de indrukwekkende Netflix-documentaire When They See Us steeds meer los en lijkt dat grote gevolgen te hebben voor Linda Fairstein.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eliza Taylor (Clarke) en Bob Morley (Bellamy) uit The 100 getrouwd

Clarke (Eliza Taylor) en Bellamy (Bob Morley) draaien in The 100 al seizoenen lang om elkaar heen. Sommige fans zouden het geweldig vinden als de twee samen komen in de reeks, maar tot op heden gebeurde dat nog niet. Buiten de serie blijken de twee elkaar echter wel gevonden te hebben. De twee maakten via Twitter bekend met elkaar getrouwd te zijn. Minder goed nieuws omtrent The 100 is dat de serie deze week even niet wordt voorzien van een nieuwe aflevering vanwege een pauze bij The CW.

Lees: Alles over Clarke en Bellamy

Fairstein raakt titel Vrouw van het Jaar kwijt

Linda Fairstein heeft het sinds de Netflix-documentaire When They See Us zwaar te verduren gekregen. De officier van justitie zorgde ervoor dat vijf onschuldige tieners jarenlang vastzaten voor een verkrachting waar zij niets mee te maken hadden. Glamour is zo geschrokken van het verhaal dat het besloten heeft een titel fan Fairstein af te nemen. Zij werd in 1993 verkozen tot Vrouw van het Jaar door het tijdschrift, maar die titel is inmiddels ingetrokken. Eerder werd al duidelijk dat Fairstein is bedolven onder haatmails.

Maker One Day at a Time heeft hoop op vervolg

Mike Royce, één van de co-creators van One Day at a Time, heeft laten weten dat er nog steeds hoop is voor de show om terug te keren. “Alles wat ik kan zeggen, is dat er hoop is. Ik ben door drie ‘save our show’ campaigns gegaan die niet hebben geholpen. Dit gaat voorbij de wonderstatus. We moeten er gewoon voor zorgen dat het lukt. We zijn in gesprek en we hopen binnenkort nieuws te hebben.” Fans wordt opgeroepen om streamingpartijen te laten weten dat de serie nog altijd leeft.

The Good Place stopt na 4 seizoenen

Bedenker Mike Schur heeft informatie naar buiten gebracht over de toekomst van The Good Place. Het einde van de reeks is in zicht. Het bestelde vierde seizoen wordt het laatste seizoen van de reeks over De Goede Plaats. De serie wordt uitgezonden bij NBC, maar is in Nederland te volgen via Netflix.

Lees: Alles over The Good Place

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E05) Cabaret 2018
One Spring Night (S01E04) Drama 2019
RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular Reality 2018 8.4
Rules Don’t Apply Komedie 2016 5.7
An Inconvenient Sequel: Truth to Power Docu 2017 6.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag