Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid Lucifer bekend, opnames The Witcher spoedig herstart

Lucifer Netflix seizoen 5

Netflix heeft al meerdere keren aangekondigd dat Lucifer seizoen 5 snel naar de streamindienst komt. Inmiddels is opnieuw een castlid aangekondigd. Daarnaast moeten de opnames van The Witcher seizoen 2 spoedig worden hervat.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid voor Lucifer seizoen 5 bekend

Netflix heeft een nieuw castlid aangekondigd voor het vijfde seizoen van Lucifer. Adam Korson is te zien in de zesde aflevering van het seizoen. Voorheen was Korson onder meer te zien in Seed, Real Rob en Deal Me. Wat zijn rol in Lucifer precies gaat zijn, is nog onduidelijk. Eerder werd al bekend dat onder meer Dennis Haysbert, Matthew Bohrer, Brianne Davis, Erin Cummings, Allison McAtee en Chaley Rose een rol heben in seizoen 5.

Opnames The Witcher seizoen 2 in augustus hervat

De makers van The Witcher doen er alles aan om de productie van het tweede seizoen zo snel mogelijk te hervatten. Door de uitbraak van het coronavirus lagen ook de opnames van die serie stil. Op dit moment worden de laatste veiligheidsprocedures afgemaakt om de opnames in de eerste week van augustus te kunnen hervatten.

Over Water seizoen 2 komt razendsnel op Netflix

De Vlaamse serie Over Water staat pas een paar dagen op Netflix, toch kunnen we nu al uitkijken naar het tweede seizoen. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat deze komende maand al zal verschijnen.

Lees alles over Over Water

Verwijderalarm: Opnieuw overzichtelijke lijst met Venom

Voor de tweede week op rij hebben we te maken met een zeer beknopt Netflix Verwijderalarm. Er staan slechts twee films op de nominatie om te gaan vertrekken en daarnaast een aantal series. Onder meer Venom gaat verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E03) Sci-Fi 2019 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren