Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-manager voor Benelux-content en Hand van God naar Netflix

Netflix heeft een speciale manager aangesteld om aan de slag te gaan voor nieuwe Benelux-content. Daarnaast is er een nieuwe film aangekondigd met de naam ‘De Hand van God’. De film lijkt te gaan over Diego Maradona, die een belangrijke rol speelde in het leven van regisseur Paulo Sorrentino.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix stelt manager aan voor Benelux-content

Netflix gaat inzetten op meer content uit de Benelux en zet daaraan stappen. Zo heeft de streamingdienst ervoor gekozen om een speciale manager aan te stellen die zich gaat richten op het aankopen en co-produceren van unieke content voor België, Nederland en Luxemburg. Janey van Ierland is aangesteld voor de rol.

De Hand van God komt naar Netflix

Netflix werkt aan een nieuwe film genaamd De hand van God. Paulo Sorrentino gaat aan de slag als regisseur van de film. Waar de film precies over gaat, is nog niet bekend. Maar gezien de film de titel draagt van de bijnaam van Diego Maradona lijkt alles erop te wijzen dat de film over de voetballegende gaat. Hij speelde tenslotte een belangrijke rol in het leven van Sorrentino. In 2015 vertelde hij: “Hij redde onvrijwillig mijn leven. Ik raakte mijn ouders kwijt bij een ongeluk toen ik zestien was. Dat weekend ging ik niet mee met mijn ouders, omdat ik Maradona en S.S.C. Napoli wilde zien spelen tegen Empoli. Dat heeft mij gered.”

Maker bedenkt zich: The Crown krijgt alsnog zesde seizoen

Een bizarre ontwikkeling bij The Crown. De serie over Queen Elizabeth zou na vijf seizoenen gaan stoppen, zo werd in januari bekendgemaakt. Maker Peter Morgan is echter van gedachte veranderd. Er komt namelijk alsnog een zesde seizoen!

Lees alles over The Crown

Chilling Adventures of Sabrina gecanceld na vier seizoenen

Netflix heeft wederom één van zijn series geannuleerd. Na vier seizoenen houdt het op voor The Chilling Adventures of Sabrina. De serie ging in oktober 2018 van start en speelt zich af in hetzelfde universum als Riverdale. Fans mogen zich nog één keer opmaken voor een gloednieuw seizoen en dan stopt het voor Sabrina.

Lees alles over Sabrina

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Protector (4 seizoenen) Thriller 2019 7.5
Japan Sinks 2020 (1 seizoen) Anime 2020
Step Up: All In Drama 2014 6.0
Only Drama 2019 5.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?