Netflix Daily

Netflix Daily: Miraculous film in aantocht en Too Hot to Handle 5

Ladybug & Cat Noir in aantocht, want er staat nog deze maand een nieuwe film op ons te wachten. Het vijfde seizoen van Too Hot to Handle staat eveneens voor de deur, de trailer is verschenen.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie in aantocht

Op 28 juli is het zover. De geliefde Miraculous franchise is terug met een film. In Miraculous: Ladybug & Cat Noir wordt tiener Marinette gevolgd, die in Parijs als superheld door het leven gaat als Ladybug. En er is een nieuwe vijand in de Franse hoofdstad, die samen met Cat Noir beteugeld moet worden. De trailer is alvast verschenen.

Too Hot to Handle seizoen 5 staat op ons te wachten

Het is alweer tijd voor het vijfde (!) seizoen van Too Hot to Handle. Opnieuw is er een groep mensen naar een eiland gelokt, in de gedachte dat ze meedoen aan een datingshow. Dat is ook zo, alleen niemand heeft er rekening mee gehouden dat het juist de bedoeling is om niéts te doen. Vanaf 14 juli zijn de eerste afleveringen te zien en afgaande op onderstaande trailer valt er weer genoeg te beleven.

Hidden Strike met Jackie Chan en John Cena rechtstreeks naar Netflix

Waar films vroeger eigenlijk uitsluitend voor de bioscoop werden gemaakt, is dat in het hier en nu al lang niet meer het geval. Hidden Strike met Jackie Chan en John Cena slaat de bios dan ook over en komt metéén naar Netflix. Later deze maand zelfs al!

Lees alles over Hidden Strike

Dit is waar The Diplomat seizoen 2 over gaat

Het eerste seizoen van The Diplomat staat nu op Netflix en we zijn in afwachting van de release van seizoen 2. Dat laat vermoedelijk nog wel eventjes op zich wachten, maar we weten al wél waar het verhaal heen gaat!

Lees alles over The Diplomat

Het nieuwe aanbod van het weekend:

King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-08
See You in My 19th Life (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-08
Gossip Girl (6 seizoenen) Drama 2012 7.4 2023-07-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?