Netflix Daily

Netflix Daily: Podcast 36 Questions wordt film, trailer Rust Valley Restorers seizoen 3

Netflix gaat aan de slag met een film gebaseerd op de podcast 36 Questions. Daarnaast heeft de streamingdienst de trailer gelanceerd van het derde seizoen van Rust Valley Restorers.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Podcast 36 Questions wordt film

Netflix is aan boord om een podcast om te zetten tot een film. Het gaat om 36 Questions, een film die door Brett Haley, bekend van Hearts Beat Loud, geregisseerd gaat worden. Ook Hernin Entertainment en Automatik gaan met de film aan de slag. Naar verluidt wordt 36 Questions een romantische dramafilm die zich afspeelt in de muziekwereld.

Trailer Rust Valley Restorers seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Rust Valley Restorers seizoen 3 gelanceerd. De serie keert op 21 augustus terug op de streamingdienst voor gloednieuwe afleveringen. Vanaf 21 augustus verschijnt seizoen 3 online op Netflix. Hieronder bekijk je de eerste beelden waarin Mike Hall, Avery Shoaf en Connor Hall aan de slag gaan om oude auto’s te herstellen.

Stranger Things heeft een herstartdatum voor vierde seizoen

De opnames van Stranger Things zullen komende maand weer worden hervat. De serie had net zoals eigenlijk alle producties grote problemen door uitbraak van het coronavirus. Dat werd voor deze productie verergerd doordat er in meerder landen opnames plaats vonden.

Lees alles over Stranger Things

Heftige trailer Undercover seizoen 2: Ferry zint op wraak

Het tweede seizoen van Undercover staat voor de deur en Netflix heeft nu dan ook de trailer gelanceerd. Daarin wordt duidelijk dat het een heftig seizoen zal worden, waarbij een nieuwe zaak aandient voor Peter en zijn undercoverteam. Tegelijkertijd zint Ferry Bouman op wraak.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Dare Horror 2019 5.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?