Netflix Daily

Netflix Daily: Knuffelbeest Ollie en ’s werelds meest gezochte drugsdealer: Santo

De producent van Stranger Things komt met een geheel nieuw project, waarin knuffelbeesten tot leven komen. Ondertussen verschijnt er een Spaanse serie rondom een gezochte drugsdealer.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Knuffelbeesten raken elkaar kwijt

Shawn Levy is de producent van Stranger Things, inmiddels maakt hij heel wat exclusieve titels voor Netflix. De nieuwste daarvan is een zeer opmerkelijke miniserie: Lost Ollie. Hierin wordt live-action gecombineerd met animaties. Ollie wordt op een dag gescheiden van zijn eigenaar. Daarop gaat hij een reis ondernemen om weer herenigd te worden met Billy. En daarvoor krijgt Ollie hulp van twee andere knuffels.

Jacht op de meest gezochte drugsdealer: Santo

Van Spaanse bodem verschijnt een nieuwe thrillerserie. Vanaf 16 september is Santo te zien. Het is de meest gezochte drugsdealer op de wereld, alleen niemand heeft ooit zijn gezicht gezien. Om toch te slagen moeten twee agenten samen gaan werken, alleen hoe ga je iemand vinden van wie je niet weet hoe hij (of zij) eruit ziet? De serie is van de hand van Carlos Lopez, eerder ook verantwoordelijk voor het goed gewaardeerde Tiempos de Guerra.

Verwijderalarm: 22 films en series met Downton Abbey deze week al weg

De lijst van augustus blijft lang en wordt met heel wat films erbij nog uitgebreider. Alleen deze week gaan er al 22 films en series verdwijnen, waar de totale lijst van dit Netflix Verwijderalarm de veertig al aantikt.

Lees alles over Verwijderalarm

Virgin River-ster Martin Henderson deelt twijfels over seizoen 5

Martin Henderson is bekend van zijn rol als Jack in Virgin River. Alhoewel hij door heel wat fans van de serie in het hart gesloten is, blijkt hij helemaal niet zo zeker te zijn van zijn prestaties in de serie. Hij heeft dan ook zijn twijfels geuit nu de opnames van seizoen 5 zijn begonnen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (5 seizoenen + 12 afleveringen) Drama 2022 8.7 2022-08-09
I Just Killed My Dad (1 seizoen) Docu 2022 2022-08-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?