Netflix Daily

Netflix Daily: Wat doe je als je een miljoen vindt en behind-the-scenes Heartstopper

Wat doe je als een mysterieuze koffer vindt met een miljoen? Heartstopper seizoen 2 is vorige week verschenen en nu zijn er behind-the-scenes verschenen.

Mysterieuze 6IXTYNIN9, wat doe je als je een miljoen vindt

Op 6 september verschijnt de serie 6IXTYNIN9 en dit is net zo mysterieus als de titel doet vermoeden. Want dit is een bewerking van een legendarische film uit 1999. Je hebt zojuist een mysterieuze koffer gevonden, met daarin een levensveranderend bedrag. Hoe ver ga jij om het te kunnen houden?

Achter de schermen bij Heartstopper

Heartstopper was in het tweede seizoen ook deels in Parijs. Deze trip in de Franse hoofdstad is ook van achter de schermen te bekijken. Netflix heeft namelijk een behind-the-scenes gedeeld van de opnames in de stad van de liefde.

Heerlijke thrillerserie Who Is Erin Carter? op weg naar Netflix

Een schooljuf die een rustig leven lijkt te leiden, tót ze opeens een gewapende overval in een supermarkt weet te verijdelen. Opeens is alles anders, want wie is deze zo lief ogende schooljuf? Het is de vraag in Who Is Erin Carter?, een nieuwe serie op Netflix.

Lees alles over Erin Carter

Waarom noemt Ciri zich opeens Falka in The Witcher?

In de allerlaatste scène van The Witcher seizoen 3 wordt prinses Cirilla of Cintra (Ciri) naar haar naam gevraagd en antwoordt ze met: “Falka!” Maar… waarom doet ze dat precies? Waarom die naam en geen ‘Hendriekje’?

Lees alles over Ciri

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-08-09
A Man Called Otto Drama 2022 7.5 2023-08-09
Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop Docu 2023 2023-08-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?