Netflix Daily

Netflix Daily: Glee-acteur in Hollywood-serie, Coleman in The Serpent

Darren Criss Glee

Jenna Coleman behoort tot de cast van de Netflix-serie The Serpent. Daarnaast heeft een acteur uit Glee de hoofdrol in de nieuwe Ryan Murphy-serie Hollywood. Toni Collette en Kaitlyn Dever bespreken Unbelievable.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jenna Coleman in cast Netflix-serie The Serpent

Jenna Coleman heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-serie The Serpent. De serie wordt een samenwerking tussen de BBC en Netflix en gaat over de Franse seriemoordenaar Charles Sobrhaj. Coleman, bekend uit Victoria, behoort tot de cast. Net als Tahar Rahim, Ellie Bamber en Billy Howle.

Glee-acteur in nieuwe Netflix-serie Ryan Murphy

Darren Criss heeft ook een rol te pakken in een nieuwe Netflix-serie. De acteur die we kennen uit Glee speelt in de nieuwe Ryan Murphy-serie Hollywood. Criss gaat daarnaast ook aan de slag als uitvoerend producent. De serie komt in mei 2020 naar Netflix.

Toni Collette en Kaitlyn Denver bespreken Unbelievable

Toni Collette en Kaitlyn Denver hebben de nieuwe limited serie Unbelievable besproken. De serie verschijnt op vrijdag op Netflix en vertelt het verhaal van een jonge vrouw die beschuldigd wordt van verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. De grote vraag is waarom slachtoffers van verkrachting vaak niet geloofd worden.

The End of the F***ing World in november terug met seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van The End of the F***ing World en we weten nu wanneer we aan de slag kunnen met dat seizoen. In november kunnen we aan de slag met het vervolg van de Britse serie over Alyssa en James. Ook maken we kennis met een nieuw personage genaamd Bonnie.

Lees alles over The End of the F***ing World

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (3 seizoenen + S04E03) Drama 2017 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren