Netflix Daily

Netflix Daily: Twee nieuwe projecten voor Gervais, fatale Space Shuttle-ramp krijgt docu

Ricky Gervais is door Netflix al vastgelegd om naar After Life seizoen 2 met twee nieuwe projecten aan de slag te gaan voor de streamingdienst. Ook blijkt er gewerkt te gaan worden aan een documentaire over de Space Shuttle-ramp.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee nieuwe projecten voor Ricky Gervais na After Life

Ricky Gervais heeft bevestigd dat er na After Life seizoen 3 alweer twee nieuwe projecten op hem liggen te wachten. Na het derde seizoen van de komedieserie mogen we ons sowieso opmaken voor een stand-up special genaamd Supernature dat in 2021 komt. “Netflix heeft zich al ingeschreven voor mijn stand-up na Supernature. Ze hebben ook al opgegeven voor wat mijn volgende serie ook is.” In dat kader heeft hij twee ideeën klaar liggen. Welke van de twee het gaat worden, weet Gervais nog niet.

Netflix maakt documentaireserie over Space Shuttle-ramp

Netflix gaat aan de slag met een documentaire over de fatale Space Shuttle-ramp in 1986. Op 28 januari zat iedereen klaar om de space shuttle de ruimte in te zien gaan, maar na 73 seconden explodeerde hij. Vanaf 16 september kunnen we op Netflix aan de slag met Challenger: The Final Flight.

The Walking Dead stopt; wel derde spin-off aangekondigd

Het is over en uit met The Walking Dead. Eén van de meest succesvolle series van het afgelopen decennium zal komend jaar het slotstuk krijgen. Het elfde seizoen wordt het laatste seizoen. Wél is er een inmiddels derde spin-off aangekondigd.

Lees alles over The Walking Dead

Keeping Up with the Kardashians stopt na twintig seizoenen

Het einde van Keeping Up with the Kardashians is in zicht. De realityserie ging op 14 oktober 2007 van start en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Sinds kort staan de eerste vier seizoenen van de serie op Netflix, maar in de Verenigde Staten verscheen ondertussen vernietigend nieuws.

Lees alles over de Kardashians

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Get Organized with the Home Edit (1 seizoen) Reality 2020
Cuties Komedie 2020
La Línea: La Sombra del Narco (1 seizoen) Docu 2020
The Social Dilemma Docu 2020 7.5
So Much Love To Give Komedie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?