Netflix Daily

Netflix Daily: Geen Breaking Bad-serie, Rachael Leigh Cook in nieuwe film

El Camino Breaking Bad

We hoeven niet te rekenen op een nieuwe Breaking Bad-serie over Jesse Pinkman, zo gaf Aaron Paul toe. Daarnaast speelt Rachael Leigh Cook de hoofdrol in een film die gebaseerd is op haar eigen idee en is de trailer van Earthquake Bird verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Geen nieuwe Breaking Bad-serie over Jesse Pinkman

Fans van Breaking Bad zien een droom in vervulling gaan nu op vrijdag de gloednieuwe Breaking Bad-film verschijnt. In El Camino: A Breaking Bad Movie wordt het lot van Jesse Pinkman bekend. Aaron Paul, de acteur die voor de serie in de huid kruipt van Pinkman, maakte één ding gelijk duidelijk: we hoeven geen serie meer over hem te verwachten. “Ik dacht ook dat we dat verhaal zes jaar geleden hadden afgerond. Maar nu kroop ik weer in zijn huid. Mensen zijn zo passievol. Ze wilden antwoorden. Maar, vragen wanneer de volgende Breaking Bad-serie komt heeft geen zin. Dat is een droom die je nooit vervuld zal worden. We gaan nu zien wat er met Jesse gebeurd is.”

Rachael Leigh Cook in nieuwe film Love, Guaranteed

Rachael Leigh Cook speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-film Love, Guaranteed en wordt bijgestaan door Damon Wayans Jr. De film is gebaseerd op een eigen idee van Cook en ze speelt daarin een advocaat die een nieuwe cliënt aanneemt. Die cliënt wil een datingsite aanklagen omdat het liefde garandeert.

Trailer Earthquake Bird verschenen

Netflix heeft de trailer van een gloednieuwe thrillerfilm gelanceerd. Het gaat om Earthquake Bird waarvan de volledige film op 15 november wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De film speelt zich af in het Tokio van 1989 en volgt Lucy Fly, een mysterieuze expat met een pijnlijk verleden. Hij verliest zijn hart aan fotografe Teiji, die ook geen zuiver verleden heeft. Als er een derde persoon in het verhaal komt, gaat het volledig mis en worden de twee verdacht van moord.

Daybreak: Grappige apocalyptische zombieserie

Netflix heeft de nieuwe grappige apocalyptische zombieserie aangekondigd. Het gaat om een soort kruising tussen The Society en The Walking Dead waarin Josh centraal staat. In een wereld waarin ouders zijn veranderd in zombies gaat hij op zoek naar liefde.

Lees alles over Daybreak

Quiz! Ben jij klaar voor Riverdale seizoen 4?

Ben jij helemaal klaar voor het vierde seizoen van Riverdale? Het nieuwe seizoen gaat vanaf vandaag van start op Netflix en denk jij er helemaal klaar voor te zijn? Doe dan nu de quiz om dat te bewijzen. Haal jij een score van tien uit tien?

Doe de quiz

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Walking Dead (9 seizoenen) Drama 2018 8.3
Roman J. Israel, Esq. Crime 2017 6.4
Rhythm + Flow (S01E04) Reality 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren