Netflix Daily

Netflix Daily: Schatten van het christendom en Unicorn Academy

Mysteries of the Faith neemt ons mee naar de legendarische schatten van het christendom. Met Unicorn Academy verschijnt een nieuwe serie met magische vriendschappen.

Unicorn Academy in aantocht

Vanaf 2 november is de nieuwe serie van Unicorn Academy te zien op Netflix. Deze animatieserie brengt ons nieuwe magische vriendschappen en onbeperkte mogelijkheden. De trailer is alvast te zien.

Legendarische schatten in Mysteries of the Faith

Met Mysterieus of the Faith duiken we diep het christendom in. De makers van de documentaireserie hebben volop toegang gekregen tot heilige plaatsen over de gehele wereld om de meest legendarische schatten te bekijken en onderzoeken. Vanaf 1 november is de docuserie te zien.

Vikings Valhalla stopt; derde seizoen is slotstuk van historisch verhaal

Er komt een einde aan de Vikingen. Zes seizoenen lang draaide Vikings en daarna werd de tijd een flinke klap vooruit gedraaid voor Vikings Valhalla. Het derde seizoen zal begin 2024 verschijnen en dit blijkt het slotstuk te worden van deze epischer series.

Lees alles over Vikings Valhalla

Six Feet Under de ‘novemberserie’ van HBO die naar Netflix komt

Het is inmiddels een maandelijks zekerheidje. Er verschijnt een nieuwe seizoen van HBO op Netflix. De afgelopen periode hebben we al veel fraais zijn verschijnen zoals Ballers, Band of Brothers en True Blood. In november is het tijd voor de volgende knaller: Six Feet Under met een jonge Michael C. Hall.

Lees alles over Six Feet Under

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ilhados com a Sogra (1 seizoen) Reality 2023 2023-10-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?