Netflix Daily

Netflix Daily: Scripts slotseizoen Lucifer klaar, eerste beelden Mosul verschenen

Lucifer seizoen 5A Netflix

De scripts voor het slotseizoen van Lucifer zijn inmiddels afgerond. Alhoewel de releasedatum van het tweede deel van seizoen 5 nog niet bekend is, wordt er al druk gewerkt aan seizoen 6. Ook is de officiële trailer gelanceerd van de film Mosul.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Scripts voor slotseizoen Lucifer liggen klaar

Het einde van Lucifer is in zicht. Op Netflix mogen we ons nog opmaken voor het tweede deel van seizoen 5 en uiteraard een zesde seizoen. Inmiddels blijkt dat de scripts voor dat slotseizoen inmiddels klaarliggen. Dat werd duidelijk door middel van onderstaande Tweet van showrunner Ildy Modrovich.

Eerste beelden indrukwekkende film Mosul verschenen

Vanaf 26 november kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe film Mosul. De film vertelt het verhaal van een groep mannen dat terugvecht tegen ISIS. Als zijn leven wordt gered door de groep, besluit een jonge politie officier de strijd tegen ISIS te versterken. De officiële trailer van de film is inmiddels gelanceerd.

Dikke streep door Prison Break seizoen 6: Wentworth Miller stopt

Prison Break is definitief voorbij. Dominic Purcell (Lincoln Burrows) en Wentworth Miller (Michael Scofield) hebben dit nieuws allebei naar buiten gebracht via hun socials. Deze zomer leek het er nog sterk op dat er een zesde seizoen zou komen, maar een beslissing van Wentworth heeft alles veranderd.

Lees alles over Prison Break

HUH?! Verborgen hint in Undercover-aftiteling voor seizoen 3?

Undercover seizoen 2 leek een gesloten einde te hebben, of was dat maar schijn? In de aftiteling van de finale van de serie gebeurde namelijk iets vreemds. Er verscheen plotseling een regel tekst! Is dit een verborgen hint voor het aanstaande derde seizoen?

Lees alles over Undercover

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?