Netflix Daily

Netflix Daily: F1-coureur in La Casa de Papel, vriendin prinses Diana weg bij The Crown

Carlos Sainz heeft een bijzondere rol te pakken. De Formule 1 acteur heeft een rol te pakken in het slotstuk van La Casa de Papel. Ondertussen heeft een goede vriendin van prinses Diana ervoor gekozen niet langer mee te werken aan The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Carlos Sainz heeft rol te pakken in La Casa de Papel

Carlos Sainz kennen we vooral als Formule 1 coureur van Ferrari. Binnenkort is hij echter ook te zien in La Casa de Papel. Ook MotoGp-rijder Marc Márquez heeft een rol te pakken in de Spaanse serie. De twee sluiten zich aan bij de bende overvallers.

Vriendin prinses Diana werkt niet meer met The Crown

Jemima Khan trekt haar handen van The Crown af. De goede vriendin van de in 1997 overleden prinses Diana wil niet langer meewerken aan de serie. Khan baalt van de manier waarop met het verhaal van Diana wordt omgegaan. Volgens haar wordt het verhaal niet ‘zo respectvol of medelevend’ behandeld als ze had gehoopt. “Ik vond het belangrijk dat de laatste jaren van het leven van mijn vriendin correct en met zorg zouden worden afgebeeld, zoals in het verleden niet altijd is gebeurd.” Toen Khan merkte dat het verhaal een andere kant op ging, heeft ze besloten haar handen van The Crown af te trekken.

Eerste La Casa de Papel spin-off in productie; meer op komst?

Het einde van La Casa de Papel is nu echt in zicht. Op 3 december kunnen we aan de slag met het absolute slotstuk van de Spaanse serie. Ondertussen gaan er heel wat geruchten rond met betrekking tot spin-offs om de serie alsnog nieuw leven in te blazen. De eerste daarvan is inmiddels in productie gegaan, maar welke spin-offs worden nog meer overwogen? In dit artikel vind je een overzicht van de La Casa de Papel spin-offs waar momenteel aan gedacht wordt.

Lees alles over La Casa de Papel

Squid Game seizoen 2 aangekondigd: “Gi-hun keert terug”

Het Squid Game nieuws waarvan we allemaal wisten dat het zou komen is daar. De Zuid-Koreaanse megahit van 2021 krijgt een tweede seizoen. Dit heeft bedenker Hwang Dong-hyuk zelf bekendgemaakt in Los Angeles.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Swap Shop (1 seizoen) Reality 2021 2021-11-09
A StoryBots Space Adventure Kinderen 2021 2021-11-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?