Netflix Daily

Netflix Daily: Noorse kerstfilm en My Life with the Walter Boys

Vanuit Noorwegen komt ook dit jaar weer een leuke kerstbijdrage, ditmaal in de vorm van een film. Met My Life with the Walter Boys is één van de makers van The Kissing Booth terug.

Noorse kerstfilm Sa Var Det Jul Igjen

Noorwegen is inmiddels een aardig lijstje van kerstcadeautjes aan het afleveren op Netflix. Dat begon met Hjem til Jul en daarna volgde Julestorm. Dit waren series en nu is het raak met een film: Sa Var Det Jul Igjen. Vertaald in het Engels is dit Christmas as Usual. Het gaat over Thea, die terug gaat naar haar geboorteplaats. En in deze romantische komedie neemt ze haar Indische vriend mee. Op 6 december zal de film verschijnen.

The Kissing Booth-maker komt met My Life with the Walter Boys

Komende maand kunnen we gaan zitten voor My Life with the Walter Boys. Een verfilming van de roman van Ali Novak. Het draait om Jackie, die New York verruilt voor een klein dorp. En daar komt ze terecht in een gezin met twaalf kinderen. Een flinke overstap dus. En dan wordt ze ook nog eens verliefd… Op 7 december zijn de tien afleveringen te zien.

Netflix wil na Suits meer grote series ‘recyclen’

Het is de afgelopen jaren vaker voorgekomen op Netflix. Een serie werd afgestoft en in de Verenigde Staten op de streamingdienst toegevoegd. Het gevolg was een hernieuwde hype rondom de serie en daar wil Netflix nu bewust op in gaan spelen. Er gaan meer grote series worden ‘gerecycled’.

Lees alles over series recyclen

De leukste Netflix adventskalenders van 2023

Het aftellen naar Kerstmis is inmiddels in volle gang. Nu de dagen korter worden en de nachten langer, komen de feestdagen steeds een stapje dichterbij. Misschien ben je zelfs al druk aan de slag met de beste kerstfilms op Netflix, maar wat ons betreft wordt aftellen naar Kerstmis pas écht leuk met een adventskalender. En wist je dat er dit jaar ook volop adventskalenders beschikbaar zijn met een Netflix-thema? We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Lees alles over de leukste adventskalenders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Temple of Film: 100 Years of the Egyptian Theatre Docu 2023 2023-11-09
The Courier Drama 2020 7.2 2023-11-09
Untameable, Cristo y Rey (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-09
Akuma Kun (1 seizoen) Anime 2023 2023-11-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?