Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix domineert Golden Globes nominaties, trailer The App verschenen

Netflix heeft uitstekende zaken gedaan tijdens de Golden Globes nominaties. De streamingdienst is liefst 34 keer genomineerd. Daarnaast is de trailer verschenen van de nieuwe Italiaanse film The App.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix domineert Golden Globe nominaties

Netflix heeft de nominaties van de Golden Globes gedomineerd. De streamingdienst is liefst 34 keer genomineerd. Zeventien daarvan zijn voor speelfilms en zeventien voor series. Onder meer The Crown, Unbelievable, The Irishman en Marriage Story deden goede zaken. Andere titels die kans maken zijn onder meer The Kominsky Method, The Two Popes, Dolemite Is My Name, Dead To Me en The Politician. Op 5 januari wordt bekend welke titels daadwerkelijk een Golden Globe in ontvangst mogen nemen. Ricky Gervais is die dag aanwezig als gastheer.

Trailer nieuwe Italiaanse film The App verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van een nieuwe indrukwekkende Italiaanse film. Het gaat om The App. We volgen een jongen die alles op orde heeft. Hij heeft een liefdevolle vriendin, beschikt over een familiefortuin en heeft een belangrijke filmrol. Dat verandert allemaal als een app een krachtig nieuw verlangen opwekt. De film verschijnt op 26 december op Netflix.

Kurt Russell keert terug in The Christmas Chronicles 2

Netflix heeft de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 bekendgemaakt. De streamingdienst maakte gebruikt van de Braziliaanse Comic Con om bekend te maken dat we vanaf 3 april 2020 aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. Daarmee duurt het wachten iets langer dan van tevoren gedacht werd.

Lees alles over The Christmas Chronicles

Chilling Adventures of Sabrina heeft releasedatum voor derde deel

Het langverwachte derde deel van Chilling Adventures of Sabrina heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De verwachting was dat de reeks rondom Halloween terug zou keren, het duurde echter wat langer. Kiernan Shipka is in januari weer te zien als Sabrina.

Lees alles over Sabrina

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Arrow (7 seizoenen + S08E07) Actie 2018 8.0
A Family Reunion Christmas Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?