Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid voor Good Girls, opnames Top Boy eindelijk van start

Het vierde seizoen van Good Girls brengt een nieuw gezicht met zich mee. We maken kennis met Jonathan Silverman als Dave. Daarnaast blijken de opnames van Top Boy eindelijk van start te zijn gegaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jonathan Silverman nieuw vast gezicht in Good Girls seizoen 4

Het vierde seizoen van Good Girls brengt een nieuw gezicht met zich mee. Jonathan Silverman, bekend van No Good Nick en Salvation, gaat een belangrijke rol spelen in het vierde seizoen van de reeks. Silverman kruipt in de huid van Dave en wil er alles aan doen om de Good Girls neer te halen.

Opnames Top Boy eindelijk van start

De opnames voor het tweede seizoen van Top Boy zijn eindelijk van start gegaan. Ashley Walters en Kano maakten door middel van een korte video bekend dat de camera’s draaien voor seizoen 2. Hieronder bekijk je de video.

Langverwachte trailer Riverdale seizoen 5 gelanceerd

Het vijfde seizoen van Riverdale is in aantocht. Nadat het vierde seizoen van de serie abrupt ten einde kwam vanwege problemen rond de opnames in verband met het coronavirus, mogen we ons nu dan toch gaan verheugen op nieuwe afleveringen van de populaire serie. Op woensdag 20 januari gaat het vijfde seizoen van Riverdale van start bij The CW en een dag later wordt de nieuwe aflevering op Netflix verwacht.

Lees alles over Riverdale

Snelle komt na topjaar met eigen docu naar Netflix

Snelle is in 2020 de meest gestreamde artiest in Nederland op Spotify. Ook in 2021 zal hij volop in de picture staan, want Netflix heeft de rechten verworven van een documentaire over de singer song rapper. Snelle: Zonder Jas naar Buiten zal komend jaar op Netflix verschijnen.

Lees alles over Snelle

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Big Show Show (1 seizoen + kerstspecial) Komedie 2020 2020-12-09
The Expanding Universe of Ashley Garcia (3 delen) Komedie 2020 2020-12-09
The Surgeon’s Cut (1 seizoen) Docu 2020 2020-12-09
L’incredibile storia dell’isola delle rose Komedie 2020 2020-12-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?