Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Extraction 2 van start, eerste beelden thriller The Silent Sea

De opnames van Extraction 2 zijn van start gegaan. Daarin is opnieuw een rol weggelegd voor Chris Hemsworth. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van The Silent Sea. De intense en spannende scifi-thriller verschijnt op 24 december op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Extraction 2 officieel van start

Het tweede deel van Extraction komt eraan. De productie van het tweede deel is officieel van start gegaan. Daarin keert Chris Hemsworth terug als Tyler Rake in een nieuwe dodelijke missie. Sam Hargrave gaat opnieuw aan de slag als regisseur en Joe en Anthony Russo zijn de producten.

Eerste beelden thriller The Silent Sea verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van de nieuwe serie The Silent Sea. De serie komt op 24 december naar Netflix. In de Koreaanse serie volgen we een missie van 24 uur op de maan waarin ruimteverkenners proberen om monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.

Rebelde: Muzikale opvolger van Élite en Riverdale?

Rebelde zal het nieuwe jaar openen op Netflix. De Mexicaanse serie belooft een opvolger te worden waar fans van Élite en Riverdale hun hart bij kunnen ophalen. Rebelde is een remake van een populaire telenovela en het eerste seizoen kent acht afleveringen.

Lees alles over Rebelde

Gomorra seizoen 5 over goede week al op Netflix

Als een duveltje uit een doosje heeft Netflix het vijfde seizoen van Gomorra aangekondigd. De Italiaanse crimeserie was in Italië de afgelopen maand te zien en zal nu al razendsnel te zien zijn op de streamingdienst.

Lees alles over Gomorra

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (7 seizoenen + S08E04) Actie 2021 8.1 2021-12-09
Shaman King (1 seizoen) Anime 2021 7.7 2021-12-09
É O Amor: Familia Camargo (1 seizoen) Reality 2021 2021-12-09
Asakusa Kid Bio 2021 2021-12-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?