Netflix Daily

Netflix Daily: Chris Mason krijgt belangrijke rol in Riverdale, schatjagen in Finding ‘Ohana

Chris Mason krijgt een belangrijke rol in Riverdale. De acteur kruipt vanaf het vijfde seizoen van de serie in de huid van Chad. Daarnaast heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe film Finding ‘Ohana.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chris Mason krijgt belangrijke rol in Riverdale seizoen 5

Chris Mason krijgt een belangrijke rol in het vijfde seizoen van Riverdale. Eerder werd al duidelijk dat seizoen 5 na vier afleveringen te maken krijgt met een tijdsprong. Na die tijdsprong zijn Archie en Veronica niet meer samen. De nieuwe partner van Veronica wordt Chad Gekko, gespeeld door Pretty Little Liars: The Perfectionists-acteur Chris Mason. Chad wordt omschreven als ‘Veronica’s controlerende en jaloerse echtgenoot die werkzaam is op Wall Street.’

Officiële trailer Finding ‘Ohana verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Finding ‘Ohana. We volgen hoe het leven van een broer en zus een verrassende wending krijgt als ze in een dagboek aanwijzingen vinden voor een verloren schat. Ze gaan op een episch avontuur met hun nieuwe vrienden en keren onderweg terug naar hun Hawaïaanse roots. De film verschijnt op 29 januari op Netflix.

Eerste beelden zombiefilm Army of the Dead verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe zombiefilm Army of the Dead. De gloednieuwe film van Zack Snyder wordt binnenkort exclusief op de streamingdienst verwacht. De verwachtingen zijn hoog en inmiddels krijgen we door middel van een aantal foto’s alvast een glimp van de film te zien.

Lees alles over Army of the Dead

Tiny Pretty Things: Cliffhanger en ideeën seizoen 2 besproken

Netflix lanceerde ongeveer een maand geleden het eerste seizoen van Tiny Pretty Things. We werden meegenomen naar de keiharde wereld op een eliteballetschool. Of er nog een tweede seizoen volgt, is nog even de vraag. Toch bleven we achter met een grote cliffhanger en heeft de cast van de Netflix Original zich al uitgesproken over wat ze willen zien in een mogelijk tweede seizoen.

Lees alles over Tiny Pretty Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?