Netflix Daily

Netflix Daily: Anna Nicole Smith krijgt Netflix documentaire, singles Too Hot To Handle bekend

Anna Nicole Smith krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. Zij overleed in 2007 op 39-jarige leeftijd. Nu zijn nog nooit eerder getoonde beelden van haar verzameld. Ondertussen zijn de singles van Too Hot To Handle bekend gemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Anna Nicole Smith krijgt documentaire op Netflix

Anna Nicole Smith, Het Playboy model en realityster die in 2007 plotseling overleed op 39-jarige leeftijd, krijgt een eigen documentaire op Netflix. De film die tot top heden nog geen naam heeft, bevat nog nooit eerder getoonde beelden van een nooit verschenen documentaire over de jonge Smith die het moederschap probeert te combineren met haar bekendheid. Een releasedatum is nog niet bekend.

Too Hot To Handle singles bekendgemaakt

De singles van Too Hot To Handle zijn bekendgemaakt. Vanaf woensdag 19 januari volgen we tien nieuwe singles die een gooi doen naar de hoofdrpijs van 100.000 dollar. De tien deelnemers zijn Beaux, Georgia, Harry, Holly, Izzy, Jaz, Nathan, Patrick, Stevan en Truth. Een overzicht van de foto’s zie je op LoveReality.

Groot feest: Emily in Paris vernieuwd met twee seizoenen

Het einde van Emily in Paris is nog lang niet in zicht. Vlak voor Kerstmis verscheen alweer het tweede seizoen van de Netflix Original op Netflix en ook dat seizoen wist de fans aan zich te binden. Netflix heeft er nu dan ook voor gekozen om de serie meteen te vernieuwen voor twee seizoenen. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor een derde én vierde seizoen van Emily in Paris.

Lees alles over Emily in Paris

Gemengde ontvangst Undercover-finale: “Op naar seizoen 4!”

De finale van Undercover is zondagavond massaal bekeken op Netflix en in België op Eén. Het derde seizoen is zeer goed beoordeeld, de finale leverde echter een zeer gemengd beeld op. Eén ding is voor iedereen wel duidelijk, er wordt een vierde seizoen verlangd. Al bestaat er ook de angst door het ultieme slot dat het wel eens gedaan kan zijn met Undercover.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?