Netflix Daily

Netflix Daily: Castleden You en Riverdale, vervolg voor Fuller House?

Chad Michael Murray Riverdale

You seizoen 2 telt een aantal nieuwe castleden en daarvan zijn er wederom twee bekend gemaakt, daarnaast is duidelijk dat tieneridool Chad Michael Murray een rol heeft in Riverdale seizoen 3. Ander nieuws is dat Fuller House na vijf seizoenen mogelijk toch nog niet klaar is.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Weer nieuwe castleden voor You seizoen 2

Er zijn weer nieuwe castleden bekendgemaakt voor You seizoen 2. Eerder werd onder meer al bekend dat Victoria Pedretti de vrouwelijke hoofdrol speelt. Nu is ook duidelijk dat James Scully, bekend uit Heathers, en Jenna Ortega, bekend uit Jane the Virgin, een rol hebben in de Netflix Original. Scully speelt Forty Quinn, de broer van Joe’s nieuwe liefde Love. Ortega kruipt in de huid van Ellie.

Chad Michael Murray in Riverdale seizoen 3

Chad Michael Murray heeft een rol te pakken in Riverdale seizoen 3. Het tieneridool kruipt in de huid van Edgar Evernever, de mysterieuze leider van de Farm waar onder meer Betty’s moeder bij betrokken is. In het verleden was Murray onder meer te zien in A Cinderella Story en Freaky Friday.

Lees alles over Michael Murray in Riverdale

Drie nieuwe Duitse titels op komst

Netflix gaat aan de slag met Duitse films. De streamingdienst heeft aangekondigd dat we in 2020 drie nieuwe Duitse films kunnen verwachten. De eerste film heet Betongold, een satire-film over de wereld van onroerend goed. De tweede film gaat door het leven als Isi & Ossi, een jong-volwassene romcom en de laatste heet Freaks en is een drama over een werkende moeder met bovennatuurlijke krachten.

Mogelijk toch Fuller House seizoen 6 op komst?

Fans van Fuller House hebben teleurgesteld gereageerd op het nieuws dat het na vijf seizoenen klaar is voor de serie. Nu is er mogelijk toch goed nieuws. Bob Saget, één van de acteurs in de populaire serie, sprak met E! News over de annulering. “Wie weet of dit het laatste seizoen gaat zijn? Ik weet het niet. Fans rebelleren.” Daarmee lijkt een vervolg voor Fuller House nog niet volledig uitgesloten.

Roma in de prijzen bij BAFTA-Awards

Roma heeft goede zaken gedaan tijdens de BAFTA-Awards. Die verkiezing is jaarlijks een goede graadmeter voor de Oscars en Roma staat er goed voor. De film werd verkozen tot beste film en Alfonso Cuarón tot beste regisseur. Daarnaast won Roma ook de hoofdprijs in de categorie beste film niet in het Engels en in de categorie Cinematography.

Secret City seizoen 2 komt razendsnel naar Netflix

We hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen van Secret City op Netflix staat. Het eerste seizoen gaat in Australië op 4 maart van start met uitzendingen. Twee dagen later kunnen we de eerste afleveringen ook bij Netflix verwachten. De politieke thrillerserie loopt bij seizoen 2 dan ook samen de uitzendingen in Australië.

Lees alles over Secret City seizoen 2

Trailer Walk. Ride. Rodeo

Op YouTube is een gloednieuwe trailer verschenen van Walk. Ride. Rodeo. De serie verschijnt op 8 maart op Netflix en vertelt het verhaal van Amberley Snyder (Spencer Locke). Zij ziet haar rodeo-carrière tot stilstand worden gebracht wanneer ze betrokken raakt bij een verwoestend ongeluk. Zelfs nu ze haar benen niet meer kan gebruiken, doet ze er alles aan om haar dromen na te jagen.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E12) Actie 2018 8.0
Patriot Act with Hasan Minhaj (1 seizoen + S02E01) Cabaret 2018
The Break (2 seizoenen) Drama 2018 7.8
Going in Style Komedie 2017 6.6
Dynasty (1 seizoen + S02E13) Drama 2019 6.4
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E13) Komedie 2019 7.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag