Netflix Daily

Netflix Daily: Twee Oscars voor Netflix, Deal met Liberty Global

Marriage Story Netflix

Netflix heeft tijdens de Oscars twee prijzen in ontvangst genomen. Dat terwijl de streamingdienst voor 24 prijzen was genomineerd. Daarnaast wordt Penn Badgley vader en heeft Netflix de deal met Liberty Global verlengd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee Oscars voor Netflix

Netflix heeft slechts twee Oscars gewonnen. De streamingdienst was liefst 24 keer genomineerd voor een prijs, maar won er uiteindelijk ‘slechts’ twee. De eerste prijs ging naar Laura Dern voor beste vrouwelijke bijrol in Marriage Story. In de categorie beste documentaire won American Factory.

Penn Badgley (Joe Goldberg uit You) wordt vader

Penn Badgley wordt vader. Terwijl zijn personage Joe Goldberg in You op het punt staat op vader te worden, heeft hij ook in het echte leven goed nieuws. Zijn vriendin Domino Kirke is zwanger. “Opnieuw onderweg… zwanger zijn na verlies is iets heel anders”, laat Domino weten. Al twee keer kreeg ze een miskraam. “Na twee miskramen achter elkaar, stonden we op het punt het op te geven. Ik vertrouwde mijn lichaam niet meer en begon te accepteren dat het niet meer ging gebeuren.”

Netflix tekent driejarige contract met Liberty Global

Netflix gaat langer door met Liberty Global. De streamingdienst heeft de deal met het bedrijf voor drie jaar verlengd. Daardoor kunnen Europese gebruikers via onder meer Virgin Media, Telenet en UPC via hun settopbox blijven kijken naar Netflix. Die ondersteuning blijft nu sowieso tot het einde van 2022.

Sex Education seizoen 3 aangekondigd door Netflix

Netflix heeft een derde seizoen van Sex Education aangekondigd. De Netflix Original werd op 17 januari 2019 voorzien van het tweede seizoen en nu bijna een maand later heeft de streamingdienst laten weten dat er een vervolg komt. Dat werd duidelijk door middel van een YouTube-video.

Lees alles over Sex Education

Locke & Key: Soundtrack met alle muziek

De serie Locke & Key zit vol met muziek. Van het eerste seizoen is inmiddels een soundtrack verschenen waarin alle nummers op een rij staan. Torin Borrowdale was verantwoordelijk voor de muziek die gebruikt is in Locke & Key.

Lees alles over Locke & Key

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?