Netflix Daily

Netflix Daily: Lincoln weggepest uit The 100, Degrassi geannuleerd

Ricky Whittle (Lincoln) schijnt niet geheel vrijwillig vertrokken te zijn uit The 100. Daarnaast is Degrassi: Next Class geannuleerd en mogen we daarentegen binnenkort wel een serie verwachten over de Thaise grotjongens.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt serie over Thaise grotjongens

Netflix gaat samen met SK Global aan de slag om een serie te maken over de Thaise grotjongens. Het voetbalteam kwam in 2018 twee weken vast te zitten in een grot en lange tijd was hun lot onzeker. SK Global gaat samen met Netflix aan de slag met een miniserie.

Degrassi: Next Class geannuleerd

Het verhaal van Degrassi: Next Class is klaar. Producent Stefan Brogren heeft via Twitter laten weten dat Netflix de serie heeft geannuleerd. De serie keert dan ook niet meer terug voor een vijfde seizoen bij de streamingdienst.

Ricky Whittle (Lincoln) vertrok niet vrijwillig uit The 100

Ricky Whittle werd in het derde seizoen van The 100 uit de serie geschreven. Volgens de acteur die voor de serie in de huid kroop van Lincoln was het in eerste instantie echter helemaal niet de bedoeling dat hij de serie zou verlaten. Naar eigen zeggen is hij weggepest uit de serie door showrunner Jason Rothenberg.

Lees alles over het vertrek van Lincoln

Aantal sterren uit Still Laugh-in: The Stars Celebrate bekend

Een aantal namen van sterren die we mogen verwachten in Still Laugh-In: The Stars Celebrate zijn bekend gemaakt. Naast Lily Tomlin mogen we ook: Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris, Taye Diggs, Michael Douglas, Jay Leno, Rita Moreno, Rita Wilson, JoAnne Worley, Maria Bamford, Margaret Cho, Ron Funches, Brad Garret, Nikki Glaser, Lisa Ann Walter, Bobby Moynihan, Cheri Oteri, Rob Riggle, Jeff Ross, J.B. Smoove, Tony Hale, Jon Lovitz en Natasha Leggero in de Netflix Original verwachten. In de Netflix-film geven sterren een speciaal eerbetoon aan Laugh-In.

Trailer On My Block seizoen 2 verklapt cliffhanger

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van On My Block seizoen 2 en daarin lijkt een grote cliffhanger onthuld te worden. Het tweede seizoen van de coming of age-serie van Netflix is vanaf 29 maart 2019 te bekijken bij de streamingdienst.

Lees alles over On My Block seizoen 2

Het nieuwe aanbod van weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (1 seizoen + S02E05) Cabaret 2018
Arrow (6 seizoenen + S07E14) Actie 2018 8.0
Before I Fall Romance 2017 6.4
The Blind Side Drama 2009 7.7
Stratton Actie 2017 4.8

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?