Netflix Daily

Netflix Daily: Call Your Daughter Home wordt Netflix-serie, trailer Tiger King

Netflix heeft de rechten aangekondigd om de roman Call Your Daughter Home om te mogen toveren tot een Netflix-serie. Daarnaast is de trailer gelanceerd van de documentaireserie Tiger King.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Call Your Daughter Home wordt serie op Netflix

Netflix gaat aan de slag met een serie gebaseerd op de roman Call Your Daughter Home van Deb Spera. In het verhaal uit het boek worden we mee teruggenomen in de tijd naar 1924 in South Caroline. Daar zijn drie vrouwen op een kruispunt terecht gekomen. Alhoewel ze niets gemeen met elkaar hebben, slaan ze nu de handen in één voor rechtvaardigheid.

Trailer verschenen van documentaireserie Tiger King

Vanaf 20 maart kunnen we op Netflix aan de slag met de documentaireserie Tiger King. In de docuserie draait het om Joe Exotic, die een dierentuin runt waar verschillende katachtigen rondlopen. Alles lijkt hem voor de wind te gaan, totdat de dierenactiviste Carole Baskin op zijn pad komt. Het brengt Joe in een moordcomplot en het wordt zijn grote val.

Releasedatum en poster Vis a Vis: El Oasis verschenen

Vis a Vis keert binnenkort terug voor een vervolg. Vier seizoenen lang konden we in de Spaanse serie Vis a Vis kijken naar het leven in een vrouwen gevangenis. Toentertijd stonden Macarena en Zulema nog lijnrecht tegenover elkaar, maar in de prequel Vis a Vis: El Oasis gaat het er anders aan toe. De releasedatum voor Vis a Vis: El Oasis is inmiddels bekend en ook de poster is vrijgegeven.

Lees alles over Vis a Vis: El Oasis

Lost in Space krijgt derde én laatste seizoen

Voor Lost in Space komt er in 2021 een einde aan de reis. De reboot van de serie uit de jaren’60 krijgt van Netflix een derde seizoen. Dit zal wel gelijk het laatste seizoen zijn dat de familie Robinson de ruimte in gaat.

Lees alles over Lost in Space

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E04) Drama 2017 8.7
Supergirl (4 seizoenen + S05E14) Actie 2019 6.4
Carmen Sandiego: Stelen of niet Stelen Familie 2020
Marc Maron: End Times Fun Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?