Netflix Daily

Netflix Daily: Belgische regisseurs sloegen Lupin af, realityseries vernieuwd

Twee Belgische regisseurs blijken de Franse Netflix-hit Lupin de deur gewezen te hebben. Het duo had naar eigen zeggen geen tijd om ook mee te werken aan Lupin. Voor fans van realityseries op Netflix is er goed nieuws, want zowel Selling Sunset en Bling Empire krijgen nieuwe seizoenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Belgische regisseurs sloegen Netflix-hit Lupin af

Het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah had maar zo betrokken kunnen zijn bij Lupin, maar het Belgische duo sloeg het project af. Door drukte besloten de twee niet mee te werken aan het project, vertellen ze nu aan Het Nieuwsblad. “Eén keer moesten we toch iets afwijzen: de Netflix-serie ‘Lupin’. Toen ze ons vroegen, waren we bezig met ‘Grond’. Dat wilden we niet laten vallen. Tot ongeloof van ons Amerikaans team, ja. (hilariteit) En nu is ‘Lupin’ een hit.”

Lupin is zo’n groot succes geworden dat de serie in de eerste vier weken op Netflix door liefst 70 miljoen mensen bekeken is. “Dat is effe vloeken, maar tegelijk ook niet. Dit najaar verschijnen ‘Grond’ en ‘Ms. Marvel’ rond dezelfde periode. Je zal zien: dan is het weer onze beurt.”

Reeks realityseries vernieuwd

Netflix heeft twee van zijn populaire realityseries vernieuwd voor nieuwe seizoenen. Het zijn Selling Sunset en Bling Empire die kunnen rekenen op nieuwe afleveringen. Dat betekent dat we van Selling Sunset mogen rekenen op een vierde en vijfde seizoen, terwijl Bling Empire een tweede seizoen krijgt.

Tall Girl 2 in de maak; opnames gaan van start

De verrassende film Tall Girl krijgt een vervolg. De romantische komedie werd in de eerste maand liefst 41 miljoen keer bekeken, waarop – zo nu blijkt – er gelijk aan een vervolg is gewerkt. Tall Girl 2 komt dan ook naar Netflix.

Lees alles over Tall Girl 2

Eerste beelden verklappen afloop cliffhanger rond Tommy in Peaky Blinders

Peaky Blinders seizoen 5 eindigde met een zenuwslopende cliffhanger. We zagen hoe Tommy Shelby ten einde raad was na een mislukt plan die meerdere levens kostte binnen zijn bende. De hoofdrolspeler zette een pistool tegen zijn hoofd, ergens op een verlaten plekje in de natuur. Maar haalt hij ook daadwerkelijk de trekker over, en zien we dus geen Tommy meer terug in seizoen 6?

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?