Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Metal Lords verschenen, meer bekend over Tour de France docu

De eerste beelden van de nieuwe Netflix-film Metal Lords zijn verschenen. De film is afkomstig van de makers van Game of Thrones. Ondertussen is er ook meer bekend over de Tour de France documentaire waarvoor ploegen gevolgd gaan worden tijdens de komende Tour de France.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Metal Lords verschenen

D.B. Weiss en David Benioff zijn terug met een nieuwe titel samen. De twee werkten eerder samen aan Game of Thrones en presenteren nu voor Netflix de film Metal Lords. Twee kinderen richten een metalband op in een middelbare school waar er exact twee kinderen geïnteresseerd zijn in metal. Ze kunnen geen bassist vinden, maar er is wel een meisje dat cello speelt. Ze moeten samenwerken als ze ooit de Battle of the Bands willen winnen. De film verschijnt op 8 april.

Meer informatie over Tour de France documentaire bekend

Er is meer informatie bekend over de nieuwe documentaire die is aangekondigd over de Tour de France. In navolging van Formula 1: Drive to Survive, krijgt het wielrennen een soortgelijke serie. Acht ploegen werken tijdens de komende Tour de France mee aan het project. “De wereld verandert”, laat Richard Plugge van Jumbo-Visma weten. “Wielrennen is nog steeds een van de populairste sporten in West-Europa, maar dat moeten we wel zo zien te houden. En liever nog: nieuwe fans aanspreken. Zij willen meer zien dan alleen de wedstrijd. Dat past bij deze tijd. Een inkijkje geven bij de ploegen helpt daarbij. Al jaren willen wij samenwerken met ploegen en wedstrijdorganisaties. Langzaam zetten we daarin wat stappen. Dit is daar een mooi voorbeeld van.”

Plugge hoopt dat in de toekomst alle grote ploegen mee zullen werken. Nu ontbreekt UAE nog. “Zo’n docu werkt vanzelfsprekend het best als alle hoofdrolspelers van de partij zijn. Dus is het altijd beter als UAE uiteindelijk ook onderdeel wordt.”

Dit zijn alle Karin Slaughter-series op Netflix

De Karin Slaughter-thriller Pieces of Her is een regelrechte hit op Netflix en daarom valt bepaald niet uit te sluiten dat de streamingdienst in de (nabije) toekomst met méér verfilmingen van boeken van de bekende schrijfster komt.

Lees alles over Karin Slaughter

Netflix onthult: Peaky Blinders seizoen 6 in de zomer te zien!

Seizoen 6 van Peaky Blinders, de zwanenzang van de populaire show, is al in première gegaan bij de BBC, maar nog niet op Netflix. Daar komt binnenkort echter verandering in, zo maakt de streamingdienst vandaag bekend.

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Karma’s Wereld (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-03-10
Love, Life & Everything in Between Romance 2022 2022-03-10
Like a Boss Komedie 2020 4.6 2022-03-10
Kotaro Lives Alone (1 seizoen) Anime 2022 2022-03-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?