Netflix Daily

Netflix Daily: When Calls the Heart verder zonder Loughlin

Het collega-schandaal in de Verenigde Staten houdt de media flink bezig. Ook Netflix lijdt onder de zaak. Zo wordt een film met Felicity Huffman uitgesteld na de fraudezaak en is er meer bekend over de toekomst van When Calls the Heart.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

When Calls the Heart verder zonder Loughlin

When Calls the Heart keert binnenkort zonder Lori Loughlin terug voor nieuwe afleveringen. De serie gaat in mei verder bij Hallmark Channel zonder de vrouw die verdacht bij het collegeschandaal. Zij zou één van de moeders zijn die haar dochters onder valse voorwendselen binnen heeft gekregen bij een universiteit. De actrice, die ook bekend is uit Fuller House, wacht mogelijk een gevangenisstraf van twee jaar.

Netflix-film uitgesteld vanwege college-schandaal

Nog meer nieuws over het college-schandaal is dat Netflix de nieuwe film met Felicity Huffman heeft uitgesteld. De film Otherhood zou eigenlijk eind april worden uitgebracht, maar is nu uitgesteld tot begin augustus. Net als Loughlin heeft ook Huffman haar kroost onterecht onder gebracht op een universiteit.

Nieuwe wereld The 100 te zien in intro-video

Een nieuw intro-filmpje van The 100 laat alvast een glimp zien van de nieuwe wereld waar de jongeren uiteindelijk op terecht komen. Nu de wereld eindelijk weer bewoonbaar is, gaan we in seizoen 6 zien hoe ze terugkeren naar de begane grond.

Lees alles over The 100

Releasedatum voor Lucifer seizoen 4 bekend

Lucifer seizoen 4 heeft eindelijk een releasedatum op Netflix te pakken. De serie keert op 8 mei terug voor zijn vierde seizoen en alle nieuwe afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lees alles over Lucifer

Netflix lanceert trailer van horrorserie Chambers

Netflix heeft een eerste trailer naar buiten gebracht van de nieuwste horrorserie Chambers. De serie wordt op 26 april toegevoegd aan het aanbod van de dienst en belooft nu al een bloedstollende serie te worden.

Lees alles over Lucifer

Talentvolle Corrin is Lady Diana in The Crown

Emma Corrin heeft een rol te pakken in het vierde seizoen van The Crown. De nog vrij onbekende actrice gaat aan de slag als Lady Diana in The Crown en maakt in het vierde seizoen van de serie haar debuut. Binnenkort maakt de actrice haar filmdebuut in Misbehaviour.

Lees alles over Emma Corrin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Possessed (S01E04) Thriller 2019
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E19) Actie 2016 7.0
Before I Wake Horror 2016 6.2
You vs Wild (1 seizoen) Avontuur 2019
The Silence Horror 2019
Bad Samaritan Crime 2018 6.4
Liss Pereira: Reteniendo Líquidos Stand-up 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?