Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale-actrice pakt kindermisbruikers op, niet verschenen beelden After Life

After Life Netflix

Ricky Gervais heeft beelden gelanceerd die After Life seizoen 2 niet gehaald hebben. Zo kunnen we liefst negentien minuten lang aan de slag met extra beelden. Daarnaast is Marisol Nichols (Hermione Lodge) aan de slag gegaan met het oppakken van kindermisbruikers.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Gervais lanceert nog niet verschenen beelden van After Life

Ricky Gervais heeft op YouTube een video gedeeld waarin hij beelden vertoont die het tweede seizoen van After Life niet gehaald hebben. Liefst negentien minuten kunnen we kijken naar beelden die wel zijn opgenomen, maar die niet in de serie gebruikt werden. Bekijk de beelden hieronder.

Riverdale-actrice helpt bij oppakken kindermisbruikers

Marisol Nichols blijkt niet alleen een goede actrice te zijn, ze gebruikt haar talenten ook graag op een andere manier. De actrice is de laatste jaren veel betrokken geweest bij het oppakken van kindermisbruikers. Door undercover te gaan heeft ze geholpen bij het oppakken van honderden kindermisbruikers. Iets waar ze vroeger zelf ook mee te maken heeft gehad. Op haar elfde werd ze misbruikt. “Dat heeft mijn leven voorgoed veranderd.”

Vikings seizoen 6 aangekondigd door Netflix voor juni

Het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen. Tenminste de eerste helft van het slotseizoen van de serie. De resterende tien afleveringen zullen pas later dit kalenderjaar in de Verenigde Staten worden uitgezonden en verschijnen daarna pas bij Netflix.

Lees alles over Vikings

Trailer slotseizoen The 100 gelanceerd

De officiële trailer van The 100 is een feit. Nadat eerder al bekend werd dat het laatste seizoen op woensdag 20 mei van start zou gaan bij The CW, kunnen we nu ook alvast aan de slag met de trailer. Daarin krijgen we alvast een glimp van wat we van seizoen 7 mogen verwachten.

Lees alles over The 100

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rick and Morty (3 seizoenen + S04E06) Komedie 2013 9.3
Craig Ross Jr’s Monogamy (1 seizoen) Drama 2018 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag