Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste Bridgerton-foto’s onthullen hoofdrolspelers, Sailor Moon naar Netflix

De eerste foto’s van het tweede seizoen van Bridgerton zijn inmiddels verschenen. Daarin zien we meteen wie de nieuwe hoofdrolspelers zijn. Ondertussen is ook bekend dat de animeserie Sailor Moon naar Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bridgerton foto’s onthullen nieuwe hoofdrolspelers

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn van start gegaan. Uit de setfoto’s blijkt meteen welk koppel centraal staat in seizoen 2 van de serie. Waar we eerst nog Daphne en de Duke of Hastings volgden, draait het in seizoen 2 om Anthony, de oudste broer van Daphne. Hij komt samen met Kate Sharma (Simone Ashley).

Sailor Moon in juni naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de internationale streamingrechten aan te kopen van Sailor Moon. Dat betekent dat we binnenkort op de streamingdienst aan de slag kunnen met de anime. Sailor Moon Eternal komt op 3 juni naar Netflix. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Sweet Magnolias seizoen 2 vertraagd tot 2022

Slecht nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Het tweede seizoen van de romantische dramaserie verschijnt namelijk niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix. Daarmee moeten we veel langer wachten op nieuwe afleveringen van Sweet Magnolias dan eerder gedacht,

Lees alles over Sweet Magnolias

When Calls the Heart gaat onverminderd voort: seizoen 9

De koek is nog lang niet op voor When Calls the Heart. Eén van de meest succesvolle Hallmark-series is namelijk opnieuw verlengd. Er is een negende seizoen aangekondigd door hoofdrolspeelster Erin Krakow.

Lees alles over When Calls the Heart

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?