Netflix Daily

Netflix Daily: The Upshaws opgesplitst in twee delen, eerste beelden Selling the OC verschenen

De Netflix-serie The Upshaws wordt in twee delen geknipt. Het eerste deel afleveringen komt al in juni op Netflix. Ondertussen zijn ook de eerste beelden van Selling the OC verschenen. Daarin draait het om het nieuwe kantoor van Jason en Brett in Orange County.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Upshaws seizoen 2 opgesplitst in twee delen

De Netflix-serie The Upshaws wordt in twee delen geknipt. De eerste helft van dat tweede seizoen komt in de eerste helft in juni. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen. In het nieuwe seizoen worstelt Bennie nog altijd met de opvoeding van zijn kinderen samen met Regina en Tasha, terwijl hij onder het toeziend oog van schoonzus Lucretia staat.

Eerste beelden Selling the OC verschenen

Goed nieuws voor de fans van Selling Sunset. Er komt namelijk een nieuwe serie over het nieuwe kantoor van Jason en Brett in Orange County. In Selling the OC volgen we ze. Nu zijn de eerste beelden verschenen en die wil je als fan van Selling Sunset zeker gezien hebben.

Virgin River seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Het langverwachte vierde seizoen van Virgin River heeft eindelijk een releasedatum. Het was een jaar wachten, maar eindelijk komen er de antwoorden op de cliffhangers. Virgin River seizoen 4 is namelijk over twee maanden weer te zien.

Lees alles over Virgin River

Goed nieuws: 365 DNI deel 3 al opgenomen, nog dit jaar op Netflix

Goed nieuws voor de fans van 365 DNI alias 365 Days. Het einde van de filmreeks is nog niet in zicht. Nog voor de release werd al duidelijk dat er ook een derde deel zou verschijnen. Lang lijken we niet te hoeven wachten tot 365 DNI deel 3, bekend onder de naam 365 DNI: The Next 365 Days, op Netflix staat.

Lees alles over 365 DNI

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (5 seizoenen + 5 afleveringen) Drama 2020 8.7 2022-05-10
Workin’ Moms (6 seizoenen) Komedie 2022 5.5 2022-05-10
My Sweet Monster Kinderen 2021 4.8 2022-05-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?