Netflix Daily

Netflix Daily: Acteurs vaker te zien in Sabrina, Oprah praat met Central Park Five

Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste gezichten in het nieuwe seizoen van Chilling Adventures of Sabrina. Daarnaast krijgt Tom Clancy’s The Division een eigen film en gaat Oprah Winfrey in gesprek met de Central Park Five.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee acteurs uit Sabrina gepromoveerd tot series regulars

Netflix heeft twee acteurs uit Sabrina gepromoveerd tot series regulars. Het gaat om Nick Scratch en Theo Putnam die een belangrijke rol gaan spelen in de reeks. De rollen van die twee worden gespeeld door Gavin Leatherwood en Lachlan Watson.

Netflix koopt rechten van film over Tom Clancy’s The Division

Netflix heeft de rechten aangekocht voor Ubisoft’s Tom Clancy’s The Division. De game wordt verfilmd met in de hoofdrol onder meer Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal. David Leitch, bekend van onder meer Deadpool 2, gaat aan de slag als director.

Oprah gaat gesprek aan met de Central Park Five

Oprah Winfrey gaat het gesprek aan met de vijf mannen waar When They See Us om draait. Ze bespreken racisme en onrecht in de Verenigde Staten en de noodzaak van verandering. Eén van de heren vertelt: “Dit kijken is pijnlijk, maar het is nodig. Dit moet bekeken worden.” Vanaf 12 juni is het interview op Netflix te bekijken.

Showrunner bespreekt seizoensfinale Riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa, de showrunner van Riverdale, heeft zich uitgelaten over de seizoensfinale van het derde seizoen van de reeks. De maker heeft ervoor gekozen om het seizoen niet slecht af te laten lopen. Wel werd alvast vooruit gekeken naar een onbesproken misdaad waar we meer over te weten komen in het vierde seizoen.

Lees: Alles over Riverdale

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Dummie de Mummie 2 Avontuur 2015 5.9 2019-06-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?