Netflix Daily

Netflix Daily: The Haunting of Bly Manor mogelijk in de herfst, nieuwe Zweedse film

The Haunting of Bly Manor is onderweg naar Netflix De opvolger van The Haunting of Hill House wordt mogelijk al in de herfst gelanceerd. Daarnaast heeft Netflix meer bekendgemaakt over de eerste Zweedse film Red Dot.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Haunting of Bly Manor in de herfst naar Netflix?

The Haunting of Hill House krijgt een vervolg op Netflix. Onder de naam The Haunting of Bly Manor mogen fans van de reeks zich opmaken voor nieuwe afleveringen. De productie van seizoen 2 zou inmiddels zijn afgerond en het gerucht gaat dat dat tweede seizoen mogelijk al in de herfst van 2020 op Netflix verschijnt. Tussen het begin van de productie van The Haunting of Hill House en de release zat tenslotte ook één jaar. De productie van The Haunting of Bly Manor startte in september 2019.

Netflix en SF Studios maken meer bekend over Red Dot

Netflix en SF Studios hebben de cast bekendgemaakt voor de eerste Zweedse film Red Dot. In de actiethrillerfilm zijn rollen weggelegd voor Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon en Anna Azcárate. De film speelt zich af in de bergen en volgt David en Nadja, een koppel aan het einde van hun twintiger jaren. Hun huwelijk verloopt niet goed, maar als Nadja zwanger raakt proberen ze hun relatie toch weer op te pakken. Ze besluiten door het prachtige Zweden te reizen, maar het duurt niet lang voordat hun romantische trip verandert in een nachtmerrie.

Waarom Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 anders is dan de voorgaande seizoenen

Het zesde seizoen van de humoristische politieserie Brooklyn Nine-Nine staat eindelijk op Netflix in Nederland. Dat nieuws werd natuurlijk met gejuich begroet door de trouwe fans, maar al snel viel op dat dit deel toch wat anders is dan de voorgaande seizoenen. Waarom? Wij zochten het uit!

Lees alles over Brooklyn Nine-Nine

Verwijderalarm: Opnieuw overzichtelijke lijst met Venom

Voor de tweede week op rij hebben we te maken met een zeer beknopt Netflix Verwijderalarm. Er staan slechts twee films op de nominatie om te gaan vertrekken en daarnaast een aantal series. Onder meer Venom gaat verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Fierce Creatures Komedie 1997 6.4
Lenox Hill (1 seizoen) Docu 2020
Reality Z (1 seizoen) Horror 2020
Curon (1 seizoen) Thriller 2020
Assassin’s Creed Actie 2016 5.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?