Netflix Daily

Netflix Daily: Marvel-items geveild, Grey’s Anatomy-actrice in Firefly Lane

De attributen die over zijn van de Marvel-series worden geveild. Onder meer de kostuums van Daredevil, Luke Cage en Iron fist gaan onder de hamer. Daarnaast is de hoofdrol voor Firefly Lane bekend en werkt Netflix aan een animatie-serie over Cuphead.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Marvel-items uit Netflix-series geveild

Alle Marvel-series zijn inmiddels gestopt bij Netflix. Reden genoeg voor Marvel om de kostuums en attributen die gebruikt zijn in Daredevil, Luke Cage en Iron Fist te veilen. Het is nu al mogelijk om te bieden op de items, maar de veiling zelf vindt pas plaats op 12 en 13 augustus. Bij de veiling horen onder meer kostuums, schilderijen, wapens en zelfs meubilair. Hier lees je alles over de veiling.

Hoofdrol Firefly Lane voor Grey’s Anatomy-actrice

Katherine Heigl kunnen we binnenkort zien in een gloednieuwe Netflix-serie. De actrice, bekend van Grey’s Anatomy, krijgt de hoofdrol in Firefly Lane. Ze speelt de beroemde journaliste en tv-presentatrice Tully Hart die een traumatische jeugd kende. Heigl is zelf ook verantwoordelijk voor de productie van de serie.

Netflix werkt aan serie gebaseerd op game Cuphead

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd gebaseerd op de videogame Cuphead. Het spel was lange tijd in ontwikkeling en verscheen vorig jaar op de pc en Xbox One. Dave Wasson en Cosmo Segurson gaan met de animatie aan de slag om het in een serie te gieten. Zij waren eerder verantwoordelijk voor onder meer Mickey Mouse Shorts.

Friends verdwijnt van Netflix… maar niet in Nederland

Netflix moet binnenkort afscheid nemen van Friends. Tenminste, in de Verenigde Staten verdwijnt de serie begin 2020 van de streamingdienst. Door de komst van HBOMax van WarnerMedia zullen alle seizoenen van Friends op 1 januari 2020 verwijderd worden van Netflix in de USA. In Nederland hoeven we ons nog geen zorgen te maken.

Lees alles over Friends

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Parchis The Documentary Docu 2019
Family Reunion (1 seizoen) Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?