Netflix Daily

Netflix Daily: Bernard Tapie en aanklacht tegen voedselindustrie

De opkomt en vooral ondergang van Bernard Tapie, het is belicht in de aanstaande serie. Daarnaast is er een documentaire onderweg die geen al te rooskleurig beeld schetst van de voedselindustrie.

De opkomst en ondergang van Bernard Tapie

Bernard Tapie is een gevierde zakenman in Frankrijk en begin jaren’90 slaagde hij erin om van Olympique Marseille de grootste voetbalclub van Europa te maken door de Champions League te winnen. Maar inmiddels is hij volledig van zijn voetstuk gevallen. In de serie Tapie wordt een gefictionaliseerde biografie getoond van het leven van de Fransman. Op 13 september is de serie te zien, nu alvast de trailer.

Aanklacht tegen voedselindustrie

De documentaire Poisoned: The Dirty Thruth About Your Food is een aanklacht tegen de voedselindustrie. Er wordt ingezoomd op de Amerikaanse voedselvoorziening en hoe consumenten decennialang kwetsbaar zijn gemaakt voor dodelijke ziekteverwekkers. De docu verschijnt op 2 augustus.

Witcher seizoen 3 deel 2 véél duisterder dan deel 1

The Witcher seizoen 3 deel 1 staat nu op Netflix, maar als echte fan heb jij alle vijf de afleveringen er natuurlijk al lang en breed doorheen gejaagd. Het wachten is nu op deel 2 en de drie overgebleven afleveringen beloven vooral héél erg duister te worden.

Lees alles over The Witcher 3B

Eindigen Geralt en Yennefer bij elkaar in The Witcher?

The Witcher is niet alleen maar geweld, gevechten, staal tegen staal, maar ook intrige én liefde. En Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg vormen wat dat betreft de hoofdmoot, maar… eindigen zij eigenlijk bij elkaar? In de serie? De games? De boeken? Wat er in de serie gaat gebeuren is natuurlijk niet zeker, des te meer omdat de scriptschrijvers zich niet helemaal aan het bronmateriaal houden. Maar we kunnen wel een blik werpen op de fantasyboeken van schrijver Andrzej Sapkowski en de games van CD Projekt RED. Daar zit namelijk óók weer verschil in. Volg jij het nog? Misschien niet, maar we zullen het zo duidelijk mogelijk proberen te maken. Let trouwens wel op, het is mogelijk dat je te maken krijgt met spoilers!

Lees alles over Geralt en Yennefer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

StoryBots: Antwoordtijd (2 seizoenen) Kinderen 2023 2023-07-10
Unknown: Killer Robots Docu 2023 2023-07-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?