Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Drive to Survive, speciale Lucifer aflevering aangekondigd

De opnames van Drive to Survive seizoen 3 blijken inmiddels in volle gang. Daarnaast is meer bekend geworden over een speciale aflevering van Lucifer die we in het vijfde seizoen op Netflix mogen verwachten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Drive to Survive seizoen 3 in volle gang

De opnames van Drive to Survive seizoen 3 blijken al in volle gang. Netflix is tot op heden iedere Formule1-race aanwezig geweest in de paddock. Daarmee is de streamingdienst een van de weinige partijen die momenteel wordt toegelaten. ““Als gevolg van de sterke resultaten van de eerste twee seizoenen van Netflix’ Drive to Survive, zijn de filmcrews al bezig met het filmen van het derde seizoen”, liet Chase Carey van Liberty Media weten volgens Racefans.

Speciale Lucifer aflevering aangekondigd

Het vijfde seizoen van Lucifer bestaat uit heel wat bijzondere afleveringen. Inmiddels is duidelijk dat de serie naast een noir-aflevering en musical-special ook een meta aflevering krijgt. De episode heeft iDiablo! en vertelt volgens TV Line het verhaal rondom de moord op een filmset. Opmerkelijk genoeg wordt daar een serie met de duivel in de hoofdrol opgenomen.

Fargo seizoen 4 met Chris Rock heeft nieuwe releasedatum

Het vierde seizoen van Fargo staat dan nu echt eindelijk voor de deur, want de startdatum van de anthologieserie is bekendgemaakt door FX. Dit zou al in april zijn, maar door het coronavirus waren nog niet alle opnames afgerond. Nu is er een nieuwe datum gepland in september. Het is nog de vraag wanneer Netflix in Nederland aan de beurt is.

Lees alles over Fargo

Wordt Demarcus Family Rules de Kardashians van Netflix?

Demarcus Family Rules wordt een eerste voor Netflix. Realityseries zijn er al wel in alle soorten en maten, maar een opvallende familie volgen was er nog niet bij. Tot nu. Demarcus Family Rules verschijnt half augustus op Netflix.

Lees alles over Demarcus Family Rules

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Game On! A Comedy Crossover (1 seizoen) Komedie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?