Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Narcos-reeks: Narco-Saints en verdubbeling games

Er komt een nieuwe reeks aan in het Narcos-universum, al is het nu een zeer opmerkelijke serie genaamd Narco-Saints. Ondertussen werkt Netflix nog altijd hard aan de ontwikkeling van games, het aantal beschikbare spellen moet dit kalenderjaar nog verdubbelen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Narco-Saints komt in september

De afgelopen jaren zijn de series van Narcos zeer goed ontvangen. Dat begon in Colombia rondom Pablo Escobar, gevolgd door de reeks Narcos Mexico. Er wordt nu gewerkt aan een seizoen rondom Griselda Blanco, gespeeld door Modern Family-ster Sofia Vergara. Komende maand kunnen we echter al kijken naar Narco-Saints. Op 9 september verschijnt de Koreaanse serie, gebaseerd op waargebeurde verhalen uit Zuid-Amerika. Daar zal een drugsbaas moeten zien te ontsnappen aan justitie, terwijl hij een fortuin wil maken in Suriname. De bekendste acteur in Narco-Saints is Park Hae Soon, beter bekend als No 218 in Squid Game en Berlin in Money Heist Korea.

Mobiele games worden dit jaar verdubbeld

Netflix is flink aan het inzetten op het maken van games. Momenteel zijn er al 26 spellen gratis te spelen op het Netflix-platform en dit aantal moet dit kalenderjaar nog worden verdubbeld. Via de mobiele app van Netflix zijn alle games te vinden en downloaden, onder andere over Stranger Things en The Walking Dead. Steeds meer series en films worden gekoppeld aan spellen, zo komen er ook mobiele games aan rondom La Casa de Papel en The Queen’s Gambit.

Penn Badgley verklapt: You seizoen 4 krijgt ander format

Penn Badgley heeft alvast het één en ander verklapt over het vierde seizoen van You. De eerste drie seizoenen van de Netflix-serie waren een groot succes en toch is ervoor gekozen om het vierde seizoen anders aan te pakken. Dat laat de acteur weten in een exclusief interview met Entertainment Tonight.

Lees alles over You

365 DNI deel 3 komt deze zomer al naar Netflix

Verrassend nieuws vanuit Netflix. 365 DNI deel 3 blijkt namelijk al razendsnel naar Netflix te komen. Nadat het tweede deel in april werd toegevoegd aan het aanbod, werd al gedacht dat het derde deel niet lang op zich zou laten wachten. Dat blijkt nu waarheid, want op 19 augustus is het al zover. De trailer is nu alvast verschenen.

Lees alles over 365 DNI

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Locke & Key (3 seizoenen) Horror 2022 7.4 2022-08-10
Indian Matchmaking (2 seizoenen) Reality 2022 2022-08-10
Instant Dream Home (1 seizoen) Reality 2022 2022-08-10
School Tales: The Series (1 seizoen) Horror 2022 2022-08-10
Iron Chef: Brasil (1 seizoen) Reality 2022 2022-08-10
Gönül Romance 2022 2022-08-10
Los Ladrones Docu 2022 2022-08-10
Office Invasion Sci-Fi 2022 2022-08-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?