Netflix Daily

Netflix Daily: Tom Hardy met Predators en trailer Duitse serie Liebes Kind

Tom Hardy heeft zijn stem geleend aan Predators, een nieuwe natuurdocumentaire. De Duitse serie Liebes Kind is in aantocht en nu is de trailer aangekondigd.

Tom Hardy is de vertellen in Predators

Met Predators komt er een nieuwe documentaireserie aan op Netflix. De blik op roofachtige dieren in de natuur wordt begeleid door niemand minder dan Tom Hardy. Hij is de verteller van het verhaal. Vijf landen zijn bezocht, namelijk Canada, Zimbabwe, Chili, Botswana en Tanzania om in te zoomen op ijsberen, wilde honden, poema’s, leeuwen en cheetahs. Op 6 september verschijnt de reeks, de trailer is alvast te zien.

Trailer van Liebes Kind

Duitse films en series doen het de laatste jaren erg goed op Netflix. De crimeserie Schlafende Hunde deed het eerder dit jaar uitstekend en vloog door de toplijsten. Wordt Liebes Kind de volgende? Deze limited serie draait het om Lena. Wanneer ze ontsnapt aan de man die haar in zijn macht heeft en diezelfde avond haar ouders aankomen in het ziekenhuis, komt de ware omvang van haar gruwelijke situatie aan het licht. Vanaf 7 september is Liebes Kind te zien op Netflix, de trailer is nu verschenen.

Deze HBO-series kun je allemaal op Netflix verwachten

Een zeer opmerkelijke ontwikkeling deze maand op Netflix. Op 1 augustus verscheen er voor het eerst een HBO-serie op de streamingdienst en op 15 augustus is het weer raak. Blijft het daarbij? Nee! Er is een deal gesloten tussen de twee giganten, waar we op Netflix van profiteren. Hoe zit dit in elkaar en om welke series zal het gaan?

Lees alles over HBO

Zes films door Netflix doorgeschoven naar 2024

De releasekalender van Netflix is aardig op de schop gegooid. Dit najaar zouden er heel veel films verschijnen, maar daar is nu een aanpassing in gemaakt. Liefst zes films zijn namelijk naar een later te bepalen releasedatum in 2024 verschoven.

Lees alles over de films

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E18) Drama 2023 7.4 2023-08-10
Painkiller (1 seizoen) Drama 2023 2023-08-10
Marry My Dead Body Drama 2022 7.6 2023-08-10
Mech Cadets (1 seizoen) Kinderen 2023 2023-08-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?