Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames After Life seizoen 2 van start, oude bekende in Arrow

After Life Netflix

De opnames van After Life seizoen 2 met Ricky Gervais zijn van start gegaan. Daarnaast is de teaser van Baby seizoen 2 verschenen en weten we meer over het achtste seizoen van Arrow.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames After Life seizoen 2 gestart

De opnames van het tweede seizoen van After Life zijn officieel van start gegaan. Ricky Gervais, hoofdrolspeler en schrijver van de serie, deelde op Twitter een aantal behind-the-scenes foto’s. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen wordt toegevoegd aan Netflix.

Oude bekende terug in Arrow seizoen 8

Het achtste seizoen van Arrow betekent ook het laatste seizoen van de reeks. De makers pakken dan ook groots uit en halen een oude bekende terug naar de serie. De eerste mentor van Oliver Queen, Yao Fei, keert terug voor het slotseizoen. Dat maakte acteur Byron Mann zelf bekend.

Verwijderalarm: Opvallende films verdwijnen uit aanbod

Netflix gaat in de loop van deze week weer een aantal films van zijn streamingdienst verwijderen. Onder meer The Godfather Part II, Notting Hill, Despicable Me en Wanted staan op de nominatie. Aan het eind van de maand valt het vooral op dat er veel realityseries verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Drie nieuwe castleden voor The Umbrella Academy seizoen 2

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van The Umbrella Academy. De eerste nieuwe castleden daarvan zijn inmiddels een feit. Ritu Arya, Yusuf Gatewood en Marin Ireland hebben een rol te pakken in het vervolg van The Umbrella Academy. Het is ook al bekend welke rollen zij spelen.

Lees alles over The Umbrella Academy

Teaser Baby seizoen 2 verschenen

De officiële teaser van het tweede seizoen van Baby is een feit. In het eerste seizoen zagen we hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome klaar waren met de mensen om hun heen. Ze besluiten een dubbelleven te leiden. In seizoen 2 zijn we na een lange zomer terug in Parioli. Seizoen 2 verschijnt op 18 oktober.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sword Art Online (2 seizoenen) Anime 2014 7.8
Bill Burr: Paper Tiger Stand-up 2019
Terrace House: Tokyo 2019-2020 (1 seizoen) Reality 2019
Evelyn Docu 2018 7.6
Our Godfather Bio 2019 8.0
Rush Hour 3 Actie 2007 6.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren