Netflix Daily

Netflix Daily: Officiële trailers Rebecca en Sneakerheads verschenen

Netflix heeft de afgelopen dagen verschillende trailers gelanceerd. Zo hebben we een eerste glimp gekregen van wat we kunnen verwachten van de nieuwe Rebecca-film. Daarnaast heeft de nieuwe serie Sneakerheads een trailer gekregen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert officiële trailer Rebecca

Het boek Rebecca van Daphne du Maurier uit 1938 is opnieuw verfilmd. In 1940 verscheen al eens een film waarin het verhaal centraal stond en nu blijkt er een nieuwe film te komen over het romantische dramaverhaal. In de film draait het om een naïeve vrouw die een vurige affaire heeft met een rijke weduwnaar. De twee stappen in het huwelijksbootje en zij verhuist naar zijn landgoed, maar daar blijkt zijn overleden vrouw nog rond te spoken.

Officiële trailer Sneakerheads gelanceerd

Vanaf 25 september kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe serie Sneakerheads. Daarin volgen we een groepje dat dol is op schoenen. Centraal staat huisvader Devin. Hij had altijd een voorliefde voor sneakers, maar door verkeerde investeringen is hij veel geld verloren. Om te voorkomen dat zijn vrouw daarachter komt, zoekt hij hulp bij zijn beste vrienden om samen de onmogelijke ‘Zeroes’ te vinden.

Spenser Confidential 2 met Mark Wahlberg is in de maak

Spenser Confidential krijgt een vervolg. De actiefilm verscheen dit voorjaar op Netflix en werd gemengd ontvangen. De cijfers waren toch meer dan voldoende om Netflix te overtuigen om een vervolg te bestellen. De sequel is dan ook in productie.

Lees alles over Spenser Confidential

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 37

Een verrassing zal het voor niemand zijn. De start van Undercover seizoen 2 brengt de Vlaams-Nederlandse serie direct naar de eerste plaats op de ranglijst. De grote vraag de komende tien weken wordt vooral of Undercover al die tijd ook de eerste plaats weet vast te houden.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Atiye (2 seizoenen) Drama 2019
Nocturnal Animals Drama 2016 7.5
The Idhun Chronicles (1 seizoen) Anime 2020
Julie and the Phantoms (1 seizoen) Komedie 2020
The Babysitter: Killer Queen Komedie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?